Rohkema info nägemiseks:

ALLIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 741; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALLIES OÜ kohta arvamuslugu!"

ALLIES OÜ hetkeolukord

Juba 741 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Allies OÜ pakub digitaalset tarkvaraarendajate vahendamise platvormi Skandinaavia, Baltikumi ja Poola IT-arendusettevõtetele. Lisaks konsulteerime ettevõtteid välistööjõu kasutamise osas tarkvaraarenduse projektides ning ehitame arendusmeeskondi Poolas ja Baltikumis.

2023. aasta oli ettevõttele raske, kuid õpetlik. Turuolukorra muutumine tõestas, et ärimudelit tuleb täiendada. Peale suurt käibelangust aasta esimeses pooles suutsime aasta lõpuks kuise müügikäibe taastada ning detsembriks mööduda 2022 tasemest. Aastakäive €994 340 (-20% vs 2022) ja kahjum €222 000.

Samas, täidetud sai eesmärk kaasata strateegiline investor. Reaktor Group OY liitus osanike ringiga. Seeläbi sai Allies’st liige Fusion

Ecosystemist, 30-ettevõttelisest digitaalseid teenuseid pakkuvast rahvusvahelisest grupist. Loodame seeläbi saada uusi koostöövõimalusi ning kiirendada ettevõtte kasvu.

2024. aastaks prognoosime ligi 50% käibekasvu ning positiivset tegevuskasumit.

ALLIES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.