Rohkema info nägemiseks:

SEQUREST PARATUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 150; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEQUREST PARATUS OÜ kohta arvamuslugu!"

SEQUREST PARATUS OÜ hetkeolukord

Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevus

Sequrest Paratus OÜ tegevusalaks on: (cid:127) muud klassifitseerimata infoteenused.

Sequrest Paratus asutati 2019. aastal.

Üldine hinnang 2022. aasta majandusaastale.

Juhatus hindab 2022. majandusaastat segase varanduse aastaks, mis on valdavalt tingitud ettevõtte kommertspakkumise muutumisest.

Meie peamine muudatus seisnes selles, et oleme arutanud oma müügipartnerite ja klientidega ning otsustanud lõpetada täieliku küberturvalisuse armatuurlaua loomise ning muuta ettevõtte turvakonsultatsioonifirmaks, keskendudes Euroopa

VKEde küberturvalisusele. See on ka Covidi järgne ja praegune tunnustus rahastamisvõimaluste vähenemisest kogu Euroopas. Oleme oma äripakkumist muutnud pärast Covid – 19 mõjusid. Sisuliselt mõistsime, et inimestevahelisel konsultatsioonil on meie klientide jaoks endiselt oluline väärtus. liikus hiljuti eemale sellest, mis on olnud kulukas tehnoloogiaarendus, mis kattis märkimisväärseid kahjusid ja kulutusi, tugevalt vähendatud kulutustele ja vähenenud kahjudele; Nagu ka sellel perioodil näha, vähenes meie kahjum 34 716 eurolt 1 474 eurole sarnaste tulude summade juures. Juhtkonnale on see olnud suureks lohutuseks, et oleme sel perioodil suutnud oma kahjumit nii suure marginaaliga vähendada.

Sellest hoolimata oli müügitulu minimaalne 2500 €; on endiselt sõlminud olulise strateegilise lepingu suure assotsiatsiooniga messikeskustele küberturvateenuste osutamiseks.

Oleme näinud, et esmased müügisoovid ja äriarendus on järgmiseks perioodiks oluliselt kasvanud ning ennustame oma ettevõttele tugevat 2023. aastat.

Äritegevus

Muude klassifitseerimata infoteenuste kategoorias on Sequrest Paratus OÜ väiksem ettevõte.

Sequrest Paratus OÜ pakub konsultatsioone väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele küberturbelahenduste soetamiseks, töötajate koolitamiseks läbi hetktõmmise teadlikkuse, personali jälgimise ja arendamise meistriklasside ja lihtsustatud ohuanalüüsi tarkvara abil. Konsultatsioon on nüüd valdavalt agnostiline, kus töötame pakutava tarkvara ja muude koolituslahenduste turvalisuse õnnestumise nimel. Samuti on võimalus uurida Ukraina sõjast tulenevat riigijulgeolekut ja näha, kas Sequrest Paratus OÜ-s pakutavate oskuste võimalused võiksid olukorrale kasuks tulla. Ettevõtte tööjõudu vähendatakse 1 inimeseni. Järgmisel aastal näeme stabiilsemat kauplemisaastat 2000€ kuuprognoosiga, puhaskasumiga 500€ kuus.

Kvaliteedijuhtimissüsteem

Paratus Sequrest OÜ-l hetkel puudub kvaliteedijuhtimissüsteem. Ettevõtte väiksuse tõttu pole seda vaja.

Ettevõtte väliskeskkonna riskid oma tegevuses

Nagu varemgi kirjutatud ja esile tõstetud, on küberturvalisus olnud nõue väliste tegurite tõttu. Viimasel ajal on suundumused näidanud, et küberturvalisus peaks olema väga tulus investeeringute ja kauplemise valdkond; unikaalse küberturbelahenduse (nt tarkvara) loomise kallid kulud vähendatud sisenemisbarjääriga tööstuses tähendavad aga seda, et on oluline pöörduda

SEQUREST PARATUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.