Rohkema info nägemiseks:

ANDERLAND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid ehitus- ja maastikuarhitektuuri teenuseid, sealhulgas kaablitrasside rajamist, haljastustöid, ventilatsioonitöid, kaevetöid ning üldehitust, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja kohandatud lahendusi vastavalt nende projektide vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Eesti ehitusmaastikul on üks nimi, mis on tuntud oma professionaalsuse ja tipptasemel teenuste poolest - Anderland OÜ. Ettevõte on pakkunud mitmekülgseid ehitus- ja teenindusteenuseid kogu riigis, olles usaldusväärne partner nii suurtele projektidele kui ka väikestele ülesannetele.

Anderland OÜ pakub mitmeid kvaliteetseid teenuseid, mis kõik on suunatud klientide vajaduste täitmisele. Meie teenuste hulka kuuluvad:

Oleme ekspertidest koosnev meeskond, kes suudab rajada kaablitrassid nii linna- kui maapiirkondades, tagades sellega tõrgeteta elektri- ja sideteenused.

Meie giljotiiniteenus tagab ohutu ja tõhusa lõikamise mitmesuguste materjalide jaoks, olgu need siis metall, plastik või muud komponendid.

Pakume haljastustööde lahendusi, mis muudavad teie väliala ilusaks ja funktsionaalseks. Meie kogenud meeskond kujundab ja hooldab haljasalasid vastavalt teie soovidele.

Tervislik siseõhk on oluline igas hoones. Meie ventilatsioonispetsialistid tagavad, et teie ventilatsioonisüsteemid toimiksid tõhusalt ja ohutult.

Kui vajate maa-aluste struktuuride paigaldamist või remonti, oleme valmis teostama kaeve- ja maaparandustöid vastavalt teie projektivajadustele.

Anderland OÜ on pühendunud klientide rahulolu saavutamisele ja usub, et kvaliteet peab alati esikohal olema. Meie meeskond koosneb oma ala ekspertidest, kes omavad rikkalikku kogemust erinevates ehitus- ja teenindusvaldkondades. Meie eesmärk on pakkuda mitte ainult teenuseid, vaid ka lahendusi, mis vastavad täpselt teie vajadustele ja eesmärkidele.

Võta ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

anderlandgroup1@gmail.com
toomastruuts@gmail.com
+372 5379 9528

ANDERLAND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart B.

Kaevetööd edenesid kiiresti ja tõhusalt, tänud!

- Triinu S.

Anderland OÜ tegi suurepärast tööd meie haljastusprojektiga!

- Karolin H.

Uus tiik sai nii kiiresti valmis. Suur tänu meeskonnale!

Millised on põhilised aspektid kraavide kaevamisel?

Kraavide kaevamine võib tunduda lihtsa ülesandena, kuid tegelikult on see oluline protsess, mis nõuab hoolikat planeerimist ja tähelepanu detailidele. Kraavidel on mitmeid kasutusalasid, alates drenaažist kuni kaablite paigaldamiseni, ning nende õige kaevamine on oluline eduka projekti jaoks. Selles artiklis vaatleme mõningaid põhilisi aspekte, mida tuleks kraavide kaevamisel arvestada. Planeerimine ja märgistamine Enne kraavi kaevamist on esimene samm põhjalik planeerimine ja märgistamine. Määrake kindlaks kraavi täpne asukoht, sügavus ja pikkus vastavalt teie projekti vajadustele.

Dropdown

kõik artiklid

Kaevetööd ekskavaatoriga - tööoskused ja hooldus

Kuidas opereerida ekskavaatorit? Kui ekskavaator ei ole pärast parkimist õigesti paigaldatud, on seadme kergekoormust lihtne suurendada. Nagu me kõik teame, pe
ssb.ee
Kuidas opereerida ekskavaatorit? Kui ekskavaator ei ole pärast parkimist õigesti paigaldatud, on seadme kergekoormust lihtne suurendada. Nagu me kõik teame, peaks seade töötamise ajal vähendama hoovuse nurka. Kui kere on kallakul, jaguneb pööramisprotsess pooleks üles ja pooleks. Ekskavaatori jaoks on väga keeruline pöörata ja kallutada. Kui ekskavaator töötab, on see enamasti kombineeritud toiming, nagu näiteks poomi tõstmine samal ajal, kangi kogumine, kopp haakimine ja liikumise pööramine. Iga toimingu kiirust ja jõudu juhib juhtkangi käik. Kui mootori pöörlemiskiirus on väga madal, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.