Rohkema info nägemiseks:

HEYSEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 115; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEYSEC OÜ kohta arvamuslugu!"

HEYSEC OÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

heySec OÜ keskendus 2023. aastal küberturbe ärisuuna käivitamiseks vajalikele ettevalmistustele. Ettevõtte eesmärgiks oli luua tugev alus tulevasteks tegevusteks küberturbe valdkonnas.

Aruandeaastal viidi läbi järgmised tegevused: (cid:127) Äriplaani koostamine ja strateegia väljatöötamine küberturbe ärisuuna arendamiseks (cid:127) Turu-uuringute läbiviimine ja klientide vajaduste kaardistamine (cid:127) Kontaktide loomine potentsiaalsete partnerite ja klientidega (cid:127) Meeskonna komplekteerimine vajalike kompetentsidega spetsialistidest (cid:127) Tehnilise infrastruktuuri ettevalmistamine teenuste osutamiseks 2023. aastal otsest majandustegevust ei toimunud, kuna ettevõte keskendus täielikult küberturbe ärisuuna käivitamiseks vajalikele ettevalmistustele.

heySec OÜ juhatus on veendunud, et tehtud eeltöö loob hea aluse ettevõtte edukaks tegevuseks küberturbe valdkonnas järgnevatel aastatel.

HEYSEC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.