Rohkema info nägemiseks:

SIILBAUM & CO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume hoolikalt valitud taaskasutatud rõivaste kollektsiooni, julgustades jätkusuutlikku moekäitumist ning professionaalset raamatupidamis- ja ärialast nõustamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Tartu südamesse, kus SIILBAUM & CO OÜ äratab taaskasutusmoele uue elu. Meie butiik, Emalt-Emale, on enamat kui lihtsalt pood; see on jätkusuutliku moe liikumine. Me usume, et igal rõivaesemel on õigus teisele võimalusele ja me oleme siin selleks, et see teoks teha.

Emalt-Emale butiigis oleme hoolikalt valinud taaskasutatud rõivaste kollektsiooni, pakkudes aardeid igas suuruses ja vanuses inimestele. Meie pühendumus jätkusuutlikule stiilile tähistab individuaalsust ja eneseväljendust. Avasta meie hoolikalt valitud kollektsiooni ja leia esemed, mis jutustavad lugu, esemed, mis resoneeruvad sinu isikliku stiiliga.

Meie ainulaadne ärimudel võimaldab sul olla osa meie kogukonnast. Üüri müügikast kahe mugava suurusega või riidepuu, et esitleda oma kollektsiooni. Eriallahindlustega, mis kehtivad kuni jaanipäevani 2024, pole kunagi olnud paremat aega meiega liitumiseks. Meie märgistusteenus tagab, et sinu esemed on valmis uuteks omanikeks ja sa oled teretulnud oma valikut müügiperioodi jooksul värskendama.

Neile erilistele esemetele, mis ei mahu riiulile, nagu jalanõud, mänguasjad ja raamatud, pakume lisariiuliruumi või võimalust lisada oma korv. Anna oma ja oma lapse riietele uus võimalus taas armastatud olla.

Asudes aadressil Võru 4/6-1 Tartus, on Emalt-Emale avatud, et avastada taaskasutusmoe rõõmu. Lisateabe saamiseks võta meiega ühendust aadressil info@emaltemale.ee või helista +372 5563 6877.

Kuid see pole veel kõik. SIILBAUM & CO OÜ pakub ka ekspert raamatupidamis- ja ärialast nõustamist, et hoida sinu rahaasjad korras. Olenemata sellest, kas otsid oma ettevõtte raamatupidamisvajadustele kohandatud lahendust või otsid juhendamist projektides, oleme siin, et aidata. Meie professionaalsed teenused tagavad, et sinu äri toimib sujuvalt, võimaldades sul keskenduda sellele, mida sa kõige paremini oskad.

Liitu meiega meie missioonis edendada jätkusuutlikkust ja stiili. Külasta meie veebipoodi, üüri müügikast või kasuta meie raamatupidamisteenuseid juba täna. Koos saame teha vahet - üks rõivaese, üks äri korraga.

Vaata lisaks:
https://siilbaum.ee
https://emaltemale.ee/

SIILBAUM & CO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina K.

Emalt-Emale butiik pakub unikaalseid ja stiilseid taaskasutatud rõivaid. Olen alati leidnud midagi erilist!

- Marko S.

SIILBAUM & CO OÜ raamatupidamisteenused on professionaalsed ja usaldusväärsed. Väga rahul!

- Tarmo P.

SIILBAUM & CO OÜ aitas meil finantsjuhtimises paremaid otsuseid teha. Väga soovitan!

Jätkusuutlik mood: taaskasutatud rõivaste ilu ja eelised

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks moeindustria keskkonnamõjust, on jätkusuutlik mood saanud keskseks teemaks. Taaskasutatud rõivad on selle liikumise võtmekomponent, pakkudes stiilset ja keskkonnasõbralikku alternatiivi kiirmoele. Taaskasutatud mood hõlmab varem omandatud rõivaste ja materjalide ümbertöötlemist, et luua uusi, moekaid esemeid. See on protsess, mis vähendab jäätmeid ja soodustab moeindustrias ringmajandust. Taaskasutatud rõivaste valimine aitab mitte ainult keskkonda, vähendades prügilajäätmeid, vaid pakub ka ainulaadseid ja isikupärastatud stiilivõimalusi. See toetab

Dropdown

kõik artiklid

Müügiboksi rentimine: kuidas see toimib ja mida see tähendab?

Müügiboks on ainulaadne jaemüügikontseptsioon, mis võimaldab üksikisikutel ja ettevõtetel rentida ruumi, tavaliselt kasti või väikest ala suuremas poes, et müüa
ssb.ee
Müügiboks on ainulaadne jaemüügikontseptsioon, mis võimaldab üksikisikutel ja ettevõtetel rentida ruumi, tavaliselt kasti või väikest ala suuremas poes, et müüa oma taaskasutatud riideid või muid esemeid. See on keskkonnasõbralik lahendus, mis toetab jätkusuutlikkust ja pakub platvormi ettevõtjatele ja tarbijatele ringmajanduses osalemiseks. Müügiboksi rentimine võib pakkuda mitmeid eeliseid, nagu väiksemad üldkulud, kokkupuude jalakäijate liiklusega ja võimalus testida turgu ilma pikaajalise rendilepingu kohustuseta. See on ideaalne viis keskkonnateadlike üksikisikute ja väikeettevõtete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.