Rohkema info nägemiseks:

SAUNASMILE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme puiduviimistluse ja valmis aiamajade müügi ning paigaldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Saunasmile OÜ-s oleme uhked oma oskuse üle tuua ilu ja vastupidavust puittoodetesse läbi meie ekspertviimistlusteenuste. Meie teekond algas kirglikust suhtumisest puitu ja pühendumusest tipptasemele, mis on viinud meid usaldusväärseks partneriks puiduviimistluse alal. Meie erialadeks on immutamine, kruntimine, värvimine, vahatamine, õlitamine, lakkimine ja tulekaitsetööd, tagades, et iga meie puudutatud ese pole mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid peab ka ajaproovile vastu.

Mõistes meie klientide aja väärtust, oleme laiendanud oma pakkumisi, et hõlmata valmis aiamajade müüki ja paigaldust. Koostöös Eesti juhtivate aiamajade tootjatega pakume valikust paigalduseni sujuvat kogemust. Meie ekspertiis puiduviimistluses võimaldab meil pakkuda toodet, mis on ainulaadne ja kvaliteedilt ülekaalukas, eristades meid turul.

Meie valikuprotsess on kliendikeskne. Me juhendame teid läbi meie laia tootevaliku, mida on võimalik vaadata meie partnerite veebilehtedel, Palmako ja Lasita. Kui ostate meilt aiamaja, maksate sama hinda, mis otse tootjalt ostes, lisandub meie viimistlusekspertiisi eelis.

Neile, kes soovivad võtmed-kätte lahendust, pakume terviklikke teenuseid, mis hõlmavad kõikide vajalike materjalide hankimist, mida tootja ei paku, samuti kohalike ametiasutustega vajalike dokumentide kooskõlastamist ja vormistamist.

Valides Saunasmile OÜ, ei osta te lihtsalt aiamaja; investeerite puidukunsti meistriteosesse. Meie kvaliteedikontroll ja otsene suhtlus tootjatega tagavad, et teie aiamaja on viimistletud täiuslikkuseni, peegeldades teie isiklikku stiili ja eelistusi.

Haarake elegantsist, mida pakub oskuslikult viimistletud puit teie välistingimustes. Valige Saunasmile OÜ aiamaja, mis on enamat kui lihtsalt ehitis – see on kvaliteedi ja ilu avaldus.

Kontakt

SAUNASMILE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati S.

Muljetavaldav tulemus! Täpselt selline, nagu lootsin.

- Toomas P.

Professionaalne ja sõbralik teenindus. Aitäh!

- Kristi T.

Suurepärane töö! Tõeline meisterlikkus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised võimalused on valmis aiamaja kohandamiseks?

Kui soovite oma õueala paremaks muuta, on aiamaja võluv ja praktiline lisa. Kuid miks leppida standardse ise-ehitatava komplektiga, kui võite valida valmis aiamaja, mis peegeldab kvaliteeti, mugavust ja stiili? Siin on viis veenvat põhjust valmis aiamaja valimiseks oma kinnistule. Ajatõhusus ja mugavus Üks valmis aiamaja olulisemaid eeliseid on paigalduse kiirus. Erinevalt traditsioonilistest ehitusprojektidest saab valmis aiamaja kokku panna ja kasutusvalmis teha murdosa ajast, võimaldades teil oma uut ruumi varem nautida. Valmis aiamaja valimine kõrvaldab ehitusplatsi stressi ja segaduse.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised etapid puiduviimistluse ettevalmistamisel?

Puiduviimistlus on puidutöö oluline etapp, mis tõstab esile puidu loomulikku ilu, pakub kaitset ja pikendab puidust toodete eluiga. Hästi peale kantud viimistlu
ssb.ee
Puiduviimistlus on puidutöö oluline etapp, mis tõstab esile puidu loomulikku ilu, pakub kaitset ja pikendab puidust toodete eluiga. Hästi peale kantud viimistlus võib muuta eseme välimust, rõhutades selle süüd ja värvi ning pakkudes siledat, käega katsutavat pinda. Igal puiduliigil on unikaalsed omadused, mis võivad mõjutada viimistlusprotsessi. Tegurid nagu süü muster, kõvadus ja looduslikud õlid võivad mõjutada, kuidas viimistlus imendub ja puidupinnal välja näeb. Puidu ettevalmistamine Enne viimistluse pealekandmist on oluline puidupinda ette valmistada. See hõlmab puhastamist, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.