Rohkema info nägemiseks:

DIAL SECURITY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõikehõlmavaid turvateenuseid, sealhulgas ööpäevaringset videovalvet, mehitatud valveposte ning turvasüsteemide projekteerimist koos paigaldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DIAL SECURITY mõistab, et teie kodu ja äri turvalisus on ülioluline. Meie missiooniks on pakkuda meelerahu läbi tipptasemel turvalahenduste, mis on kohandatud teie unikaalsetele vajadustele. Innovatsioonile ja tipptasemele keskendudes pakume teenuste valikut, mis on mõeldud kaitsma seda, mis on teile kõige tähtsam.

24/7 videovalve

Meie ööpäevaringne videovalve tagab, et teie vara on alati jälgitud. Kasutame edasijõudnud analüütikat valehäirete minimeerimiseks, tagades, et kui te meid vajate, oleme kohal õige reageeringuga.

Mehitatud valveteenused

Meie valvurid on saanud professionaalse väljaõppe, et tagada teie turvalisus teie ruumides, sissepääsudes ning asjade transportimisel.

Kohandatud turvasüsteemide disain

Projekteerime tipptasemel turvasüsteeme, pakume paigaldus koos seadistusega, et vastata teie vajadustele. Samuti oleme spetsialiseerunud vananenud süsteemide uuendamisele, et hoida teid potentsiaalsete ohtude ees sammu võrra ees.

Kõikehõlmavad turvaseadmete lahendused

Meie portfelli kuulub kaamerate müük ja paigaldus, samuti erinevate turvatõkete ja väravate rent, hooldus ja paigaldus. Me tagame, et teie perimeeter on sama turvaline kui teie sisemus.

Riskihindamised ja tuleohutus

Viime läbi põhjalikke riskihindamisi, et tuvastada potentsiaalseid turvaohtusid ja pakume tuleohutuslahendusi, kaasa arvatud tulekustutussüsteemide ja -kustutite müüki, paigaldust ja hooldust.

Ekspertnõustamine ja koolitus

Meie turvanõustamised ja personali koolitused on loodud selleks, et anda teile ja teie meeskonnale teadmised turvalise keskkonna hoidmiseks.

Oleme pühendunud teie rahu kaitsmisele ja teie ruumi turvamisele! Usaldage meid oma meelerahu valvuritena. Võtke meiega ühendust täna, et saada rohkem teavet, kuidas me saame kohandada meie turvateenuseid vastavalt teie vajadustele.

DIAL SECURITY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa

Tunnustust väärt teenus, kus positiivsus ja professionaalsus käivad käsikäes. Suur tänu!

- Mari

Parim videovalve teenus mida olen üle pika aja kohanud!

- Tiit

Suurepärane mehitatud valve!

DIAL SECURITY OÜ tegevusaruanne 2022

Üldiselt DIAL SECURITY OÜ alustas tegevusega 2021 aastal, ettevõtte äritegevuseks on valveseadmete müük, rent ja paigaldus. Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on kliendi baasi suurendamine. Tulud, kulud, kasum 2022 aasta müügitulu moodustas 37 997 eurot. Tegevusaasta lõpetati kasumiga summas 524 eurot. Juhatus Aasta vältel oli ettevõtte juhatus kaheliikmeline.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas täiustatud analüütika saab vähendada turvavalehäireid

Kuna turvasüsteemid muutuvad üha keerukamaks, on täiustatud analüütika integreerimine muutunud oluliseks nende süsteemide täpsuse ja efektiivsuse tõstmisel. Täi
ssb.ee
Kuna turvasüsteemid muutuvad üha keerukamaks, on täiustatud analüütika integreerimine muutunud oluliseks nende süsteemide täpsuse ja efektiivsuse tõstmisel. Täiustatud analüütika, mis kasutab masinõpet ja tehisintellekti, võib oluliselt vähendada valehäirete esinemist, mis on tavaline probleem nii ettevõtetele kui ka koduomanikele. Valehäired mitte ainult ei raiska väärtuslikke ressursse, vaid võivad põhjustada ka 'häireväsimust', mis võib põhjustada tõeliste ohtude eiramist. Valehäirete finantsilised ja operatiivsed tagajärjed on märkimisväärsed, muutes nende vähendamise turvalisusest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.