Rohkema info nägemiseks:

INVIGO EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Invigo Ehitus on spetsialiseerunud elu- ja äripindade täielikele renoveerimisteenustele, hõlmates kõike alates kvaliteetsest põrandakatete paigaldusest kuni puusepa- ja maalritöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit elu- ja äripindade renoveerimisel, siis Invigo Ehitus on siin, et muuta teie visioonid reaalsuseks. Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele remonditeenustele, pakkudes kvaliteetset tööd erineva raskusastmega projektides.

1. Põrandakatted:

Unustage traditsioonilised põrandakatted! Invigo Ehitus teostab kvaliteetset keraamilise plaadi paigaldust, samuti laminaadi, parketi ja teiste põrandakatete paigaldust, et muuta teie ruum stiilseks ja vastupidavaks.

2. Puusepa- ja maalritööd:

Meie meeskond valdab põhjalikult puusepatöid ja maalritöid, sealhulgas gipsplaadiga seotud töid. Olgu see siis kipsseinad või kvaliteetne maalritöö, me tagame teile suurepärase tulemuse.

3. Usksed, aknad ja aknalauad

Invigo Ehitus pakub kõikehõlmavat teenust, alustades ustest ja akendest kuni aknalauadeni. Teie ruum muutub mitte ainult ilusamaks, vaid ka funktsionaalsemaks.

4. Elektri- ja sanitaartööd:

Elektri- ja sanitaartööd on meie valdkond, kus täpsus ja kvaliteet on esmatähtsad. Invigo Ehitus tagab ohutu ja tõhusa elektrisüsteemi ning veatu sanitaartehnika paigalduse.

5. Projekti Lõppfaas:

Me ei lõpeta tööd enne, kui teie ruum on täielikult viimistletud. Hõlpsa lõpetamise tagamiseks pakume ka nõuetekohast põrandate tasandamist, nõuetekohast ehitusjäätmete utiliseerimist ja palju muud.

Miks valida Invigo Ehitus?

  • Kogemus: Meie meeskond omab aastatepikkust kogemust mitmesuguste remonditööde tegemisel.
  • Kvaliteet: Paneme suurt rõhku töö kvaliteedile ja klientide rahulolule.
  • Tähtaegadest Kinnipidamine: Tähtajad on meile olulised, seega saate kindel olla, et teie projekt lõpetatakse õigeaegselt.

Invigo Ehitus on teie usaldusväärne partner remonditööde valdkonnas. Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame teie vajadustele parima lahenduse. 

UURI LISAKS

INVIGO EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Suurepärane teenindus ja täpne töögraafik.

- Andres

Hindan kõrgelt oskustega meeskonda ja projekti täpset lõpetamist.

- Mari

Lihtne suhtlus, puhas töö. Jäin tulemusega väga rahule.

Miks ja kui tähtis on põrandate tasandamine?

Kui kavatsete renoveerida või uuendada oma põrandakatteid, on oluline mõista, miks põrandate tasandamine on vajalik ja kuidas see mõjutab teie kogu remondiprojekti. Invigo Ehitus OÜ pakub professionaalset tasandusteenust, mis tagab teie kodu või kontori põrandate täiusliku aluse. Põrandate tasandamine on oluline samm iga põrandakatte paigaldamisel, olgu selleks siis parkett, laminaat, keraamiline plaat või mõni muu materjal. Tasandatud põrand tagab, et uus kate paigaldatakse ühtlaselt ja kindlalt, vältides ebameeldivaid ebakorrapärasusi, kõrgustaseme erinevusi või pragusid. Invigo Ehitus on

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad jätkusuutliku ehituse tulevikku

Jätkusuutlik ehitus ei ole enam nišiturg. Kliimamuutuste ja keskkonnakahjustustega võitlemisel on ehitustööstus suureneva surve all vähendada oma süsinikujalajä
ssb.ee
Jätkusuutlik ehitus ei ole enam nišiturg. Kliimamuutuste ja keskkonnakahjustustega võitlemisel on ehitustööstus suureneva surve all vähendada oma süsinikujalajälge ja omaks võtta keskkonnasõbralikumaid tavasid. See nihe ei ole ainult regulatsioonidele vastavus; see on hoonete loomine, mis on tervislikumad elanikele, energiatõhusamad ja harmoonias keskkonnaga. Selles postituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad jätkusuutliku ehituse tulevikku. 1. Rohelised ehitusmaterjalid Taaskasutatud materjalide kasutamine on ehitustööstuses üha enam levinud. Taaskasutatud puidust kuni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.