Rohkema info nägemiseks:

SIHAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SIHAR OÜ kohta arvamuslugu!"

SIHAR OÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sihar OÜ (14649773) alustas tegevust 2019 aasta alguses. Ettevõtte põhitegevusalaks sai EMTAK kood 78301 ehk muu inimressursiga varustamine. 2022. aasta lõpu seisuga on ettevõttes üks põhikohaga töötaja.

Ettevõtte alustamise eesmärgiks oli pakkuda ajutist kvalifitseeritud tööjõudu ettevõtetele, mis seda vajavad. Lähtudes ettevõtte omaniku ja ainsa töötaja kvalifikatsioonist on ettevõtte huvid tugevalt suunatud lennundusvaldkonna poole. Tulenevalt mööduvast Covid-kriisist ei saanud tegevust pühendada ainult soovitule. Osaletud sai erinevates nõrkvoolu, paigaldus ja ümberehitus projektides. Tänu laialdastele oskustele ja teadmistele olid ka 2021. aasta tegevused väga mitmekesised. Vastus küsimusele, kust tuleb tolm, on leitud – seda tekitame ise. Kuhu läheb raha, on veel uurimises.

2021 aastal tundus, et normaalne elu taastub, piirid lähevad lahti ja saab uuesti vabalt teenuseid pakkuda. Aasta oli kasumlik, tegeletud sai paljude huvitavate probleemide ja väljakutsetega. Panustatud sai palju arengule ja tulevikule, otsitud uusi kontakte ja kliente. Aasta esimeses pooles Eestis tehtud tööd asendusid aasta teises pooles uuesti Lennundusvaldkonnaga.

Loodan, et tuleva aasta pakutud väljakutsed on rasked, kuid edasiviivad.

SIHAR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.