Rohkema info nägemiseks:

PROCUREMENT FLOW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub täisautomaatset hankemenetluse lahendust, mis kiirendab turule jõudmist, vähendab kulusid ja parandab klientide rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga eduka ettevõtte südames on tugev hankesüsteem, süsteem, mis mitte ainult ei muuda operatsioone sujuvamaks, vaid võimaldab ka meeskondadel saavutada oma parima tulemuse. Siit algab meie teekond, visiooniga revolutsioneerida hankimist digitaalse transformatsiooni kaudu. Meie platvorm on hoolikalt kujundatud toetamaks kogu Ostust-Maksmiseni protsessi, tagades, et teie hankimisvoog on täielikult digiteeritud, tõhus ja täiuslikus sünkroonis teie suhtluskanalitega.

Kujutage ette tsentraliseeritud hankimiskeskust, kus iga kaupade või teenuste taotlus on suunatud ja hallatud täpsusega. Olenemata sellest, kas need taotlused saabuvad e-posti, Exceli või meie intuitiivse Taotleja Portaali kaudu, tagame, et need on püütud ja kohandatud vastavalt teie ainulaadsele töövoole ja vajadustele. Meie platvorm pakub võrdlematut paindlikkust, võimaldades hankespetsialistidel jagada taotlusi RFI-de, RFP-de ja PO-de vahel, töödelda esemeid üksikult või rühmades ja liigutada neid sujuvalt läbi hankimistoru.

Meie uuendusliku lahendusega saate hõlpsasti konsolideerida mahtusid, ühendades mitu taotlust üheks RFI-ks, RFP-ks või PO-ks, optimeerides mahtude mõju ja vähendades PO-de arvu. Meie nutikas süsteem võimaldab teil ka tõhusalt ära kasutada meeskonna kompetentse, jagades tööd meeskonnaliikmete vahel koormuse või kogemuse põhjal, tagades tasakaalustatud jaotuse ja selge nähtavuse, kes mida tegeleb.

Meie eSourcing funktsioon on mängumuutja, vähendades drastiliselt aega turule jõudmiseks, võimaldades RFI-de ja RFP-de kohese väljastamise. Tarnijaid saab hõlpsasti lisada ja hankesündmusi saab minutite jooksul saata mitmele tarnijale, muutes hankimise varasemast veelgi paindlikumaks.

Meie platvormiga, mis on spetsiaalselt kujundatud tööstuslikele tootmisettevõtetele, võite oodata sujuvat taotluste haldamise kogemust, tõhusat heakskiidu töövoogu ja strateegilist lähenemist kaudsele hankimisele. Meie nutikad analüütikad ja hankimise KPI-d pakuvad teile vajalikke teadmisi informeeritud otsuste tegemiseks, samas kui meie lihtne tarnijasuhete ja lepingute haldamise süsteem lihtsustab teie suhtlust tarnijatega.

Liituge meiega hankimise ümbermõtestamisel. Kogege täielikult digiteeritud hankimisvoo jõudu meie e-sourcing tarkvaraga ja astuge esimene samm hankimise tipptaseme suunas.

UURI LISAKS

PROCUREMENT FLOW OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Lihtne ja kiire protsess, rahulolev klient siin!

- Kerli

Suurepärane teenus, meeldivalt üllatunud!

- Rait

Üllatavalt positiivne kogemus, jätkake samas vaimus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PROCUREMENT FLOW OÜ tegevusaruanne 2022

Üldiselt Procurement Flow OÜ on asutatud 2019. aastal. Ettevõtte on keskendunud internetipõhise ostujuhtimistarkva pakkumisele. Ettevõtte tegutseb brändi ProcurementFlow.com all. Tulud, kulud ja tulem 2022. aastal oli müügitulu 87 214 eurot. Ettevõtte muud tegevuskulud moodustasid 2022. aastal 31 365 eurot. Tegevusaasta lõpetati kasumiga summas 15 638 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

What is purchase requisition ticketing & what’s the best approach for your procurement | ProcurementFlow Blog

It’s common for the IT department to have support/help desk processes well in place with IT-specific helpdesk software like JIRA Service Desk. Meanwhile, purcha
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.