Rohkema info nägemiseks:

V8 BARBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete juukselõikuste, habeme- ja vuntsihoolduse ning hooldustoodete pakkumisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast täiusliku hoolduse koju – kohta, kus traditsioon kohtub modernsusega ja stiil sisuga. V8 BARBER OÜs ei ole me lihtsalt juuksurisalong; me oleme teie isikliku brändi hoidjad, teie allkirjastiili arhitektid.

Alates meie loomisest oleme pühendunud eksperttasemel juukselõikustele, täpsele habeme ja vuntside kujundamisele ning esmaklassiliste hooldustoodete pakkumisele. Meie missioon on lihtne: tagada, et iga härrasmees lahkub meie uste vahelt enesekindlalt, viimistletult ja valmis maailma vallutama.

Meie riiulid on varustatud parimate juukse- ja habemehooldustoodetega – igaüks hoolikalt valitud, et rahuldada meie nõudliku klientuuri vajadusi. Alates Woody's for men'ist kuni meie eksklusiivse habemeajamisrazorite ja vuntside tarvikute valikuni, meil on kõik, mida vajate oma välimuse hoidmiseks kodustes tingimustes.

Kogege luksust kuuma rätikuga raseerimisest, masinlõikuse täpsusest või habeme ja vuntside kujundamise kunstist. Olgu selleks klassikaline lõige või julge uus disain, meie osavad juuksurid on habeme värvimise ja stiilitehnikate esirinnas.

Ja kingituseks, mis jätkab andmist, pakuvad meie kinkekaardid täiuslikku võimalust kinkida kellelegi erilisele lõplik hoolduskogemus.

Asukohaga Pae 4, Pärnu, on meie uksed avatud kõigile, kes soovivad oma välimust täiustada. Võtke meiega ühendust numbril +372 56727275 ja lubage meil aidata teil Oma isikupärase stiili loomisel!

Liituge meiega V8 BARBER OÜs – kus teie stiil on meie kirg ja teie rahulolu on meie lubadus.

Kontakt

V8 BARBER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

V8 BARBER on minu kindel valik. Kõrge kvaliteet ja professionaalne lähenemine.

- Liina S.

Äärmiselt rahul oma uue habemega. Suurepärane töö!

- Karl P.

Kõikidele detailidele pööratakse suurt tähelepanu. Muljetavaldav teenus!

Kuidas valida kvaliteetne habemeõli ja kuidas seda õigesti kasutada?

Habeme hooldus on oluline osa isiklikust hügieenist, mis võib parandada sinu välimust ja tõsta enesekindlust. Hästi hooldatud habe on pühendumuse märk sinu isiklikule stiilile ja hügieenile. Selles juhendis anname sulle viis olulist nõuannet, mis aitavad saavutada ideaalse koduse habeme hoolduse rutiini. Oma habeme tüübi mõistmine Enne habeme hoolduse spetsiifikasse süvenemist on oluline mõista, et iga habe on ainulaadne. Tihedus, kasvumuster ja tekstuur on olulised tegurid, mis mängivad rolli selles, kuidas peaksid oma näokarvu hooldama. Kui oled oma habeme tüübi kindlaks teinud, saad oma

Dropdown

kõik artiklid

Habemeajamine kuuma rätikuga - hea või halb?

Kuuma rätikuga habemeajamine on rituaal, mis ulatub sajandite taha. See oli kunagi nädalane vajadus härrasmeestele, kes otsisid puhtat välimust ja hetke indulge
ssb.ee
Kuuma rätikuga habemeajamine on rituaal, mis ulatub sajandite taha. See oli kunagi nädalane vajadus härrasmeestele, kes otsisid puhtat välimust ja hetke indulgentsi. Praktika, mis on ajaloos juurdunud, on tunnistus meeste hoolikatest hooldusharjumustest, kes hindasid täpsust ja luksust oma isiklikus hooldusrutiinis. Hoolimata kiiretest ja mugavatest raseerimismeetoditest on kuuma rätikuga kasutamine habemeajamises säilitanud koha kui keerukuse ja enesehoolduse sümbolina. Siiski on paljud kaasaegsed mehed veel avastamata selle ajatu traditsiooni naudinguid ja eeliseid, jättes mõned mõtlema,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.