Rohkema info nägemiseks:

SCALABLE HOSTING SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1082; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SCALABLE HOSTING SOLUTIONS kohta arvamuslugu!"

SCALABLE HOSTING SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 1082 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Scalable Hosting Solutions OÜ asutati 2019. aasta jaanuaris.

Firma põhitegevuseks on Andmetöötlus, veebihosting jms tegevused. Ettevõte pakub mänguserverite (Minecraft, ARK, Rust, Valheim jt) hostimisteenust. Hostingu tariifide hinnad sõltuvad kliendile serveris pakutavatest ressurssidest (RAM, protsessor, kettaruum jne). Hostingi ostmine, mänguserveri paigaldamine ja haldamine toimub meie poolt välja töötatud juhtpaneeli veebiliidese kaudu. Ettevõte rendib servereid suurtelt hostimisettevõtetelt, mille andmekeskused asuvad üle maailma.

Müügitulu moodustas aruandeaastal 4 366 875 eurot.

Plaanis on suurendada müügitulu kuni 5 mln euroni ja leida uusi ostjaid.

Ettevõte ei plaani kaasata välisinvesteeringuid.

Ettevõtte plaan: uute klientide meelitamine, pakutavate teenuste mitmekesistamise võimaluste otsimine (rohkemate mängude serveri majutuse pakkumine, veebimajutus, töö äriklientidega jne).

Meie saavutused – käivitati uus ja optimeeriti olemasolevat kuulutust, täiustati toodet, palkati juurde töötajaid. Meie plaanid – rohkem reklaame, toote täiustamine, mängude lisamine, rohkem keeli.

Sõda Ukrainas ettevõtte äritegevust ei mõjutanud.

Kõiki muutusi mänguserverite hostimise turul leevendab suur püsiklientide (tellijate) baas ja teenuste mitmekesistamine (erinevate mängude hostimine). Mänguserveri hostimise kasumile avaldab kõige olulisemat mõju vanade mängude populaarsus (Minecraft, Rust, ARK jne) ja uute (Hytale jne) väljaandmine. Populaarsus sõltub paljudest teguritest: uute värskenduste väljaandmine, nende edu jne. Enamasti ei saa neid tegureid arvutada. Aruandeaastal ei olnud investeeringuid teostatud ning lähitulevikus mingeid investeeringuid plaanides ei ole.

Scalable Hosting Solutions OÜ olulisemad finantssuhtarvud olid:

Näitaja 2022.a. 2021.a

Puhasrentaablus 14,7 36,9 (puhaskasum/müügitulu) %

Koguvararentablus 37,1 86,3 (puhaskasum/varad) %

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja, (käibevara/lüh. 3,8 49,8 kohustised), kordades

Omakapitalitootlus ROE 44,3 87,8 (puhaskasum/omakapital) %

Ärirentaablus 21,4 39,1 (ärikasum/müügitulu) %

SCALABLE HOSTING SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.