Rohkema info nägemiseks:

Airi Purge

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MARTIQUE OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte pakkus 2023. aastal paarile kliendile digiturunduse teenust (Google reklaamid, SEO tööd, sotsiaalmeedia postitused).

Dropdown

kõik artiklid

UUESKUUES KODUKÖÖK OÜ tegevusaruanne 2023

2023. a keskendusime peamiselt toitlustusteenuse pakkumisele (avalikud üritused, peolaudade, kohvipauside, gruppide toitlustamine) ja tellimustoitude valmistami
ssb.ee
2023. a keskendusime peamiselt toitlustusteenuse pakkumisele (avalikud üritused, peolaudade, kohvipauside, gruppide toitlustamine) ja tellimustoitude valmistamisele. Tegeleme aktiivselt tootearendusega. Koduköögi ruumid on sisse seatud vastavalt Veterinaar- ja Toiduameti nõuetele, koostatud enesekontrolliplaan, välja töötatud toitude tehnoloogiline skeem ja teostatud vajalikud laboratoorsed uuringud. Ettevõte on teavitanud oma tegevusest majandustegevuse registrit ning saanud VTA-lt tegevusloa eraelamus toidu käitlemiseks. Oleme täiendanud toitlustusteenuse osutamiseks vajaliku inventari.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.