Rohkema info nägemiseks:

COOLPAR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jahutusseadmed. Erilahenduste väljatöötamine ja projekteerimine. Amortiseerunud jahutus- ja küttesüsteemide kaasajastamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsete ja energiasäästlike lahenduste pakkumisele läbi kõrgtehnoloogiliste seadmete. Meie meeskond on kirglik ja pühendunud oma ala asjatundjad ning meie tegevusala keskendub efektiivse tipptehnoloogia tootmisele ja arendamisele. Oleme uhked selle üle, et saame aidata klientidel saavutada suuremat tõhusust ja säästa energiat, olles samal ajal vastutustundlikud keskkonna suhtes.

Meeskond, kelle taga seisab teie edu

Meie ettevõtte meeskond on see, mis muudab meid eriliseks. Oleme kogunud enda ümber kirevate oskustega spetsialistid, kes jagavad ühist visiooni: luua tipptasemel tehnoloogilisi lahendusi, mis aitavad kaasa paremale tulevikule. Meie meeskond koosneb inseneridest, teadlastest, disaineritest ja kogenud juhtidest, kes omavad rikkalikku kogemust erinevates valdkondades.

Iga meie meeskonnaliige on motiveeritud uuendustegevuseks ja loovaks mõtlemiseks. Meie kultuur julgustab avatud suhtlemist ja ideede jagamist, et tagada klientidele parimad lahendused. Teeme tihedat koostööd, et ületada ootusi ja tuua turule tehnoloogiaid, mis aitavad meie klientidel saavutada oma eesmärke ja säästa ressursse.

Energiasäästlikud ja kvaliteetsed lahendused teie vajadustele

Meie ettevõtte põhisuund on pakkuda klientidele energiasäästlikke ja kvaliteetseid lahendusi. Oleme pühendunud tehnoloogia arendamisele, mis aitab meie klientidel vähendada oma ökoloogilist jalajälge ja samal ajal suurendada oma tõhusust. Meie kõrgtehnoloogilised seadmed on loodud vastama tänapäeva nõudlikule turule ning aitavad teil saavutada oma ärieesmärke.

Meie ettevõtte jaoks on tipptasemel tehnoloogia tootmine ja arendamine rohkem kui lihtsalt äri. See on meie kirg ja kutsumus. Oleme uhked selle üle, et saame olla osa positiivsest muutusest, aidates klientidel jõuda säästvama ja tõhusama tulevikuni. Kasutame oma kogemusi ja teadmisi selleks, et pakkuda parimaid lahendusi teie vajadustele.

Meie ettevõte on tipptehnoloogia eestvedaja energiasäästlikes lahendustes. Meie meeskond on kirglik ja pühendunud ning meie eesmärk on aidata klientidel saavutada suuremat efektiivsust ja säästa energiat läbi kõrgtehnoloogiliste seadmete. Oleme valmis koostööks ja loome lahendusi, mis vastavad teie vajadustele. Tulevik on tehnoloogia ja säästvuse kätes, ja me oleme siin, et teid sel teekonnal juhendada.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

COOLPAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart O.

Nad pakkusid meile kvaliteetseid ja energiasäästlikke lahendusi, mis on tõesti muutnud meie äri tõhusamaks.

- Raul K.

Olen nüüdseks juba mitu aastat koostööd teinud selle ettevõttega ja nad ei ole kunagi alt vedanud.

- Viktor P.

Meie ettevõte on täiesti muutnud viisi, kuidas me oma äri juhime. Nende kõrgtehnoloogilised seadmed on uskumatult kasutajasõbralikud ja tõhusad.

COOLPAR OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte, mille nimi jääb anonüümseks, loodi 19. veebruaril 2019. aastal. Selle põhitegevusalaks on jahutus-soojuspump seadmete tootmine ja projekteerimine. Ettevõte on spetsialiseerunud erilahenduste pakkumisele klientidele, et tagada süsteemide kõrge kvaliteet ja innovaatilisus. See tähendab, et iga toodetud seade on unikaalne, kohandatud vastavalt kliendi vajadustele ja eesmärkidele.2020. aasta oli ettevõttele väljakutsete rohke, peamiselt tänu COVID-19 pandeemia poolt kehtestatud piirangutele. See mõjutas oluliselt uute projektide leidmist ja teostamist. Kuid hoolimata neist raskustest, ei

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagab ühtne juhtimissüsteem jahutusseadmete ja soojuspumpade kõrgeima kokkuhoiu?

Tänapäeva kiiresti arenevas maailmas on energiatõhusus muutunud prioriteediks. See kehtib eriti jahutusseadmete ja soojuspumpade puhul, mis moodustavad suure os
ssb.ee
Tänapäeva kiiresti arenevas maailmas on energiatõhusus muutunud prioriteediks. See kehtib eriti jahutusseadmete ja soojuspumpade puhul, mis moodustavad suure osa hoone energiatarbimisest. Ühtne juhtimissüsteem on võtmetähtsusega komponent, mis aitab tagada nende seadmete optimaalse ja efektiivse töö. Selles artiklis uurime, kuidas ühtne juhtimissüsteem aitab saavutada jahutusseadmete ja soojuspumpade kõrgeimat kokkuhoiu. 1. Integreeritud kontroll: Üks süsteem kõigele Ühtne juhtimissüsteem tähendab seda, et kõik jahutusseadmed ja soojuspumbad hoones on ühendatud ühe keskse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.