Rohkema info nägemiseks:

REFORMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud omandireformi ja Eesti ajaloo varjatud lugude dokumenteerimisele, loomaks sügavuti minevaid dokumentaalfilme ja e-raamatuid, mis avavad ühiskonnas olulisi teemasid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti 100 reformide valguses avaneb lugejal võimalus süüvida põnevasse maailma, kus riigipööre muudab ühe mehe, Eduardi, elu pöördeliselt. E-raamat \"EESTI 100 REFORMID EESTIS\" toob esile Eduardi seiklused, kes esialgu naerab elu väljakutsetele vastu, kuid leiab end varsti keerulistest olukordadest, kus poliitika ja varjatud võitlused mängivad võtmerolli.

Teose põhjalikud kujutluspildid avavad lugejale Eestis toimunud riigipöörde tagamaid, paljastades reformide varjus peituvad intriigid ja ebavõrdsuse. Kui Eduardil võetakse ära kogu tema vara, tõstab see esile omandireformi valulikud tagajärjed, mis puudutasid mitmeid Eesti peresid.

Teose keskmes on Eduardi ümber arenenud sündmused, kus poliitika ja lotomäng põimuvad ootamatul viisil. Autori lühiromaan toob lugejale kaasaegse kriminaalse pöörde, kus Eduard satub poliitikasse ning avastab parteide varjatud võitlused. Kas tõsielusündmustel põhinev lugu suudab avada ukse Eesti poliitilise maastiku varjatud saladustele?

Lugeja saab haarava sissevaate omandireformiga seotud õiglusprobleemidesse läbi lühijutu, mis paljastab valusad tõed ja tõstatavad küsimused, mis seni on jäänud vastuseta. \"EESTI 100 REFORMID EESTIS\" seab kahtluse alla Eesti riigi senise initsiatiivi omandireformi tagajärgede heastamiseks ning annab mõtlemapaneva pilgu selle keerulise teema ümber.

Lõpetuseks, kutsun üles kaasa mõtlema ja arutlema, ning võtma ühendust, et koos leida parimad lahendused, mis aitavad kaasa õigluse taastamisele ja möödunud aegade ebaõigluse heastamisele. Oleme valmis panustama sellesse olulisse vestlusesse, et luua üheskoos parem tulevik.

Tutvuge meie tegemistega lähemalt!

KONTAKT

REFORMS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tarmo P.

Suurepärane lugemiselamus, mis avas silmad ajaloolise ebaõigluse vastu.

- Karl V.

E-raamat pakkus haarava loo, mis kõnetab sügavalt.

- Merje E.

Eesti kultuurilise pärandi esiletõstmine oli muljetavaldav. Tänan meeldejääva elamuse eest!

REFORMS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ REFORMS asutati eesmärgiga moodustada internetis kauplus raamatute müügiks. Internetis on avatud kauplus www.reforms.ee Käesoleval ajal raamatute müük ei edene. On plaanis hakata tegelema selle kaupluse reklaamimisega.

Dropdown

kõik artiklid

Verised Majad - Omandireformi varjatud loosid

Omandireform on Eesti ajaloo üks tumedamaid peatükke, millest on vähe räägitud ja mille varjatud tagajärjed on mõjutanud mitmeid peresid. Artiklis vaatleme lähe
ssb.ee
Omandireform on Eesti ajaloo üks tumedamaid peatükke, millest on vähe räägitud ja mille varjatud tagajärjed on mõjutanud mitmeid peresid. Artiklis vaatleme lähemalt dokumentaalfilmi "Verised Majad", mis valgustab Eesti omandireformi varjatud lugusid. See unikaalne film toob esile ebaõigluse, kannatused ja isegi kuritegelikkuse, millest peavoolu meedia ja valitsusringkonnad on vaikinud. "Verised Majad" on sügavuti minev dokumentaalfilm, mille režissöör Toomas Lepp viib vaatajad teekonnale läbi omandireformiga seotud lugude. Film ei jää pinnapealseks, vaid tungib sügavale sündmuste olemusse,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.