Rohkema info nägemiseks:

DEILI EKSPERT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olgu tegemist vana hoone renoveerimise või uue siseviimistluse paigaldamisega - meie kogenud spetsialistid tagavad kvaliteetse ja professionaalse töö. Lisaks pakume ka maapinna kaevamise, haljastuse ja parklate rajamise teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oleme pikaajaliste kogemustega ehitusettevõte, kellel on üle 20 aasta kogemust ehitustööde alal. Meie kirg ja pühendumus seisnevad mitte ainult kvaliteetsete ehitustööde tegemises, vaid ka selles, et tagada teie täielik rahulolu ja mugavus kogu projekti vältel.

Mis meid teistest eristab? Meie võimekus pakkuda võtmed kätte lahendusi. Jah, see tähendab, et meie meeskond võtab enda kanda kogu ehitusprotsessi, alustades projekteerimisest kuni valmis maja üleandmiseni. Kas pole mitte fantastiline mõte? Teie saate keskenduda oma unistuste kodu kujundamisele ja meie teeme kõik ülejäänu teie eest ära.

Miks peaks valima just võtmed kätte lahenduse? See tagab, et teie projekti kontroll on meie kätes ning te ei pea muretsema erinevate töövõtjate leidmise või nendevahelise koordineerimise pärast. Meie eesmärk on pakkuda teile rahulolu ja kindlustunnet, et teie unistuste kodu ehitusprotsess on hoolikalt ja professionaalselt hallatud.

Kuid meie teenused ei piirdu ainult võtmed kätte lahendustega. Pakume ka individuaalseid ehitusteenuseid, alates fassaadi- ja katusetöödest kuni saunade ehitamise ja siseviimistlustöödeni. Meie kogenud meeskond on valmis võtma vastu igasuguseid väljakutseid ja tagama parima võimaliku tulemuse.

Oluline osa meie filosoofiast on klientide nõustamine ja toetamine. Meie ekspertide meeskond seisab alati valmis pakkuma teile parimaid lahendusi ja soovitusi, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele. Meie eesmärk on aidata teil teha teadlikke otsuseid, mis viivad teie ehitusprojekti sujuva kulgemiseni ja lõpptulemuseni, millega olete täielikult rahul.

Kuigi meie peakontor asub Tartumaal, oleme avatud ka põnevatele projektidele üle Eesti. Ärge kartke võtta meiega ühendust ja jagada oma ehitusideid - meil on hea meel olla teie usaldusväärne partner ehitusprojektide teostamisel!

Võtke meiega ühendust juba täna ja andke meile võimalus aidata teil oma unistused ellu viia!

DEILI EKSPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marten H.

Nende spetsialistid olid kogemustega ning disainisid meie sisehoovi vastavalt meie soovidele, luues meile hubase ja unikaalse keskkonna.

- Illimar T.

Oleme rahul renoveerimistöödega, mida see ettevõte meie kodus teostas. Suur tänu Deili Ekspertile meie kodu renoveerimise eest!

- Kuldar U.

Kuigi renoveerimistööde käigus tekkisid mõningad probleemid, oli meeskond kiire ja tõhus nende lahendamisel. Lõpptulemus oli siiski väga hea!

Kas ja kuidas on võimalik paigaldada naturaalparketti otse betoonile?

Kas oled mõelnud, kuidas muuta oma kodu stiilsemaks ja looduslähedasemaks? Kui oled mõelnud naturaalparketi paigaldamisele, kuid sul puudub sobiv põrandapind, siis ärge muretsege! Meie ettevõte, Deili Ekspert OÜ, pakub lahendust - naturaalparketi paigaldus otse betoonile. Paljud kliendid on huvitatud naturaalparketi paigaldamisest, kuid sageli tuleb silmitsi seista probleemiga, kus puudub sobiv põrandapind. Betoonpõrand võib olla üks selline probleem. Siiski, tänu meie professionaalsetele ja kogenud paigaldajatele, võime pakkuda lahendust sellele probleemile. Meie spetsialistid kasutavad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas rajada sisehoove, mis muudavad Sinu kodu unikaalseks ja looduslähedaseks?

Sisehoovid on suurepärased võimalused muuta oma kodu keskkonda veelgi looduslähedasemaks. Sisehoovid on ideaalsed koosviibimispaigad ja pakkuvad võimalust puhat
ssb.ee
Sisehoovid on suurepärased võimalused muuta oma kodu keskkonda veelgi looduslähedasemaks. Sisehoovid on ideaalsed koosviibimispaigad ja pakkuvad võimalust puhata ja nautida loodust oma kodus. Deili Ekspert pakub sisehoovide planeerimise ja rajamise teenust, mis muudab Teie kodu veelgi hubasemaks ja unikaalsemaks. Meie spetsialistid on kogenud sisehoovide planeerijad ja rajajad. Meie disainid põhinevad Teie soovidel ja vajadustel, tagades, et saate sisehoovi, mis sobib ideaalselt Teie elustiiliga. Meie professionaalne meeskond tagab, et sisehoovide rajamine toimub kiiresti ja tõhusalt ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.