Rohkema info nägemiseks:

SIILIKODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 153; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SIILIKODU OÜ kohta arvamuslugu!"

SIILIKODU OÜ hetkeolukord

Juba 153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Siilikodu OÜ majandustegevus toimus põhiliselt oma põhitegevusalas (enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitlus). 2023. aasta jooksul lisandus OÜ halduse alla üks korter, milles tehti aasta jooksul remondi- ja sisustustöid ja aasta lõpu seisuga oli korter välja üüritud. Ühes korteris lõppes aasta sees pikem üürisuhe ja korter oli remondi järel vakantne ning ühes korteris toimusid suuremamahulised remonditööd, mis on plaanis lõpetada 2024. aastal. Aruandeaasta lõpu seisuga oli OÜ hallata kokku kolm korterit.

Võimalusel soovitakse järgnevatel aastatel teha investeeringuid ettevõtte tulubaasi või varade väärtuse suurendamiseks kas kinnisvaras või muudes valdkondades.

OÜ puhul on aruandeaastal tehtud väljaminekuid OÜ hallata olevates üürikorterites korterite seisukorra parandamiseks. Parendustööd jätkuvad osaliselt ka järgmisel aastal ning peaksid alates 2024. aastast hakkama suurendama OÜ tulubaasi.

Aruande koostamise perioodil ei toimunud teadaolevalt olulisi sündusi, mis ei kajastu raamatupidamise aruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Ats Allikmaa

Juhatuse liige

SIILIKODU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.