Rohkema info nägemiseks:

Premium Accounting OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teie usaldusväärne partner raamatupidamise valdkonnas, pakkudes laia valikut kvaliteetseid teenuseid ja toetades teid finantsvaldkonna väljakutsetes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui olete ettevõtte omanik, siis teate, et raamatupidamine võib olla keeruline ja aeganõudev ülesanne. Õnneks on olemas professionaalsed raamatupidamisteenused, mis aitavad teil sellest koormast vabaneda ning keskenduda oma äritegevuse olulisematele aspektidele. Üks selline teenus, mis võib olla teie ettevõtte edule võtmeks, on kliendipõhine raamatupidamisteenus.

Üks suurimaid eeliseid, mida kliendipõhine raamatupidamisteenus pakub, on see, et see on täielikult kohandatud teie ettevõtte vajadustele. See tähendab, et te ei pea muretsema standardsete raamatupidamislahenduste sobitamise pärast - teenus kohandub teie äri eripäradega. Teie ettevõtte finantsid on heas kätes, sest professionaalsed raamatupidajad tagavad, et kõik teie aruanded ja maksud on alati õigeaegselt ja korrektselt esitatud.

Teine oluline osa kliendipõhisest raamatupidamisteenusest on automatiseeritud dokumentide vahetus. Unustage paberimajandus ja e-kirjade saatmine. See teenus võimaldab teil kiiresti ja turvaliselt vahetada vajalikke dokumente oma raamatupidajaga. See mitte ainult ei vähenda vigade ohtu, vaid suurendab ka terviklikkust ja läbipaistvust teie finantsprotsessides.

Kas soovite maksed automatiseerida? Kliendipõhine raamatupidamisteenus võimaldab teil seda teha. Unustage viivitatud arvete maksmine ja keerukad tehingud. Selle teenuse abil saate oma maksete protsessi automatiseerida, tagades, et teie arved ja maksed oleksid alati õigeaegsed ja täpsed.

Ärge jääge kunagi oma ettevõtte finantsolukorrast eemal. Kliendipõhine raamatupidamisteenus pakub ligipääsu mobiilisõbralikule juhtpaneelile, mis võimaldab teil oma ettevõtte finantsandmeid jälgida igal ajal ja igal pool. See annab teile täieliku kontrolli oma ettevõtte rahanduse üle, isegi liikvel olles.

Lisaks raamatupidamisteenustele pakub see teenus ligipääsu juriidilistele mallidele ja õpetustele. See on hindamatu ressurss äriomanikele, kes vajavad õiguslikku juhendamist ja dokumentatsiooni. Olgu selleks lepingute koostamine, töölepingute vormistamine või mõni muu õiguslik küsimus, saate alati usaldusväärset abi ja juhiseid.

See teenus pakub ka avatud pangandust, mis tähendab, et saate hõlpsasti jälgida oma pangakontosid ja tehinguid. See on veel üks viis, kuidas hoida end kursis oma ettevõtte finantsolukorraga ning tagada raha liikumise jälgimine ja juhtimine.

Kas vajate lihtsat ja tõhusat viisi arvete koostamiseks ja saatmiseks? Kliendipõhine raamatupidamisteenus sisaldab arvete koostamise tööriista, mis võimaldab teil kiiresti ja lihtsalt luua ja saata arveid oma klientidele. See aitab säilitada sujuvat suhtlust ja jälgida maksete laekumist.

Lõpuks, kuid mitte vähem tähtsana, pakub see teenus 24/7 vestlusteenust. See tähendab, et saate alati abi ja nõu, olenemata kellaajast või päevast. Teie küsimused ja mured leitakse alati kiiresti ja professionaalselt.

Kokkuvõttes, kliendipõhine raamatupidamisteenus on tõeline partner teie ettevõtte finantsjuhtimisel. See võimaldab teil keskenduda oma äritegevusele, teades, et teie raamatupidamine on usaldusväärselt ja professionaalselt hoolitsetud. Teie finantsolukord on alati kontrolli all, ja kõik aruanded esitatakse õigeaegselt. Olgu teie ettevõte suur või väike, see teenus aitab teil saavutada finantsstabiilsuse ja edu.

Võtke meiega ühendust ja me aitame teil leida sobiva raamatupidamisteenuse!

kontakt

Premium Accounting OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria S.

Nende 24/7 vestlusteenus on suurepärane! Alati valmis aitama.

- Martin T.

Raamatupidamistarkvara on kasutajasõbralik ja tõhus.

- Laura E.

Suurepärane teenus, mis hoiab finantsasjad korras.

Premium Accounting OÜ tegevusaruanne 2022

Premium Accounting OÜ, mida tuntakse ka kui Comistar, on tõusnud esile kui üks juhtivaid raamatupidamise ja tehnoloogiaettevõtteid Eestis. Comistar Estonia brändi all tegutsev ettevõte on loonud unikaalse niši, kus nad ühendavad tarkvara arenduse raamatupidamisega, et lihtsustada raamatupidaja tööd ja muuta see efektiivsemaks. Ettevõtte veebileht, comistar.ee, on nende digitaalne kodu, kus nad jagavad oma teenuseid ja uuendusi. Alates 18. oktoobrist 2021 on ettevõttel olnud tegevusluba FIU000408, mis võimaldab neil pakkuda finantsteenuseid, usaldushalduse ja äriühingute teenuseid. See on

Dropdown

kõik artiklid

Mis on avatud pangandus?

Pangandusmaailm on viimase kümnendi jooksul kogenud märkimisväärset muutust ja üks oluline teema, mis on kujundanud finantsteenuste tulevikku, on avatud pangand
ssb.ee
Pangandusmaailm on viimase kümnendi jooksul kogenud märkimisväärset muutust ja üks oluline teema, mis on kujundanud finantsteenuste tulevikku, on avatud pangandus. See innovatsiooniline lähenemine finantsteenustele on toonud kaasa suurema läbipaistvuse, parema ligipääsu finantsandmetele ning uued võimalused klientidele ja ettevõtetele. Selles artiklis vaatleme, mida tähendab avatud pangandus ja millised on selle peamised eelised. Avatud pangandus on finantsteenuste lähenemine, mis keskendub andmete ja teenuste jagamisele mitme finantsasutuse vahel. Selle eesmärk on luua keskkond, kus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.