Rohkema info nägemiseks:

POOLKOLM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid juuksuriteenuseid alates juuksevärvimisest ja lõikamisest kuni spetsiaalsete hooldusprotseduurideni, tagades klientidele kõrgekvaliteedilise juuksehoolduse ja stiilse väljanägemise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast POOLKOLM OÜ-sse – koduks meisterlikule juuksurite meeskonnale, kus iga soeng on lugu iseenesest ja kus Sinu unistused saavad reaalsuseks. Koht, kus ilu sünnib mitte ainult oskustest, vaid ka südamest.

Mari, meie kogenud juuksur, on selle imelise ilumaailma süda ja hing. Tema karjäär juuksurina pole pelgalt amet, vaid kirg, mis algas juba tema lapsepõlvest. 13 aastat ilusalongis Intersalonis on teinud temast mitte ainult juuste lõikamise ja värvimise eksperti, vaid ka suhtlemise kunstniku. Mari usub sügavalt, et juuste kujundamise protsess on palju enamat kui lihtsalt tehnilised oskused – see on suhtlemine, mõistmine ja usaldus. Tema moto \"9 korda mõõda ja 1 kord lõika\" peegeldab tema täpsust ja pühendumust iga klienti teenindades.

POOLKOLM OÜ-s ei ole meie teenused lihtsalt juuste lõikamine, värvimine ja hooldamine. Need on lood, mis algavad põhjalikust konsultatsioonist, kus Mari võtab aega, et mõista sinu soove ja vajadusi. Meie teenuste hulka kuuluvad:

Kvaliteetne lõikus, mis rõhutab sinu näojooni ja isikupära. Olenemata sellest, kas soovid loomulikku säravat tooni või julget värvimist, loome just sulle sobiva värvikombinatsiooni. Mari ja meie meeskond pakuvad erinevaid hooldusprotseduure, et sinu juuksed oleksid alati säravad ja terved. Lisaks tehnilistele oskustele pakume personaalseid soovitusi juuksehoolduseks ja stiiliks, mis sobivad just sulle.

Meie jaoks ei ole see lihtsalt töö – see on kutsumus teenida sind parimal võimalikul moel. Mari väärtustab iga klienti ja kliendisuhet ning tema eesmärk on tagada, et sa lahkud meie salongist mitte ainult kauni soengu, vaid ka naeratusega näol. Sinu rahulolu on meie prioriteet ja me teeme kõik selleks, et sinu kogemus POOLKOLM OÜ juures oleks unustamatu.

Ootame sind avastama ilumaailma meie juuksurisalongis, kus iga kliendi soov on väljakutse, milleks me oleme valmis. Las meie kogenud meeskond ja Mari juhtida sind unistuste juuste teekonnale. Kui soovid kogeda meisterlikku juuksuritööd ja personaalset teenindust, siis POOLKOLM OÜ on sinu valik. Kui soovid kogeda tõeliselt personaalset juuksuriteenust, siis võta meiega ühendust juba täna! Oleme siin, et kuulata sinu soove ja muuta sinu juuksed unistuste soenguks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

POOLKOLM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura O.

Suurepärane teenindus, alati naeratavad näod ja professionaalne lähenemine.

- Liis D.

Sõbralik ja oskuslik personal. Minu soovitus kõigile, kes hindavad head teenindust ja kauneid soenguid!

- Marko V.

Minu juuksed pole kunagi näinud nii head välja. Aitäh!

Säravad suvised soengud – POOLKOLM OÜ pakub unustamatutjuukseelamust!

Suvi on aeg, mil päike paistab eredalt, linnulaul heliseb õhus ja meie juuksed ootavad põnevust ning uusi seiklusi. POOLKOLM OÜ usub, et suvi peaks olema täis rõõmu, vabadust ja enesekindlust ning just nendel alustel loome me suviseid soenguid, mis säravad sama eredalt kui päikesekiired. Meie salongis ei ole juuksed lihtsalt kiharad – need on võimalus väljendada oma isikupära, luua kunstiteoseid ja tunda end enesekindlalt igal sammul. Suvine stiil peaks olema mänguline, julge ja vaba. Kas oled unistanud boheemlaslikest lokkidest, mis paitavad su õlgu suvetuules? Või ehk tahad päikeseloojangu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavutada tervislikud juuksed?

Tervislikud juuksed on rohkem kui lihtsalt ilus välimus – need on märk sinu üldisest heaolust ja enesekindlusest. Meie juuksed kannavad endas mitmeid tundeid, a
ssb.ee
Tervislikud juuksed on rohkem kui lihtsalt ilus välimus – need on märk sinu üldisest heaolust ja enesekindlusest. Meie juuksed kannavad endas mitmeid tundeid, alates rõõmust kuni stressini, ning POOLKOLM OÜ usub, et nende hooldamine peaks olema justkui armastuse väljendus iseenda vastu. Meie salongis ei ole juustehooldused pelgalt protseduurid, vaid hoolitsemise rituaalid, mis taaselustavad su juuste elujõu ja sära. Kujutle hetkeks lõõgastavat peanahamassaaži, mis leevendab stressi ja parandab vereringet, või sügavpuhastavat hooldust, mis eemaldab kõik kahjulikud jäägid, andes juustele uue

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.