Rohkema info nägemiseks:

AGROLUX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset lägaveo ja lägalaotuse teenust, kasutades kaasaegset tehnoloogiat ja kogenud meeskonda.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui vajate usaldusväärset partnerit lägaveo ja lägalaotuse valdkonnas, on Agrolux OÜ teie parim valik. Oleme spetsialiseerunud läga segamisele, pumpamisele, vedamisele ja laotamisele ning omame pikaajalist kogemust ning kaasaegset tehnoloogiat, mis tagavad suurepärase teenuse igasuguste projektide jaoks.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes teavad lägatööde valdkonda läbi ja lõhki. Nende ekspertiis tagab töö kvaliteedi ja tõhususe. Meie ettevõte investeerib pidevalt kaasaegsesse tehnoloogiasse ja seadmetesse, et tagada tööde kõrge tase. Kasutame 14 meetri mastiga lägapumpa ja VREDO lägalaotureid, mis tagavad efektiivsuse ja täpsuse igas tööetapis.

Me hindame iga klienti ja tema vajadusi. Oleme tuntud paindlikkuse ja kohandatavuse poolest, suutes pakkuda teenuseid vastavalt teie konkreetsetele nõudmistele. Olgu tegemist läga segamise, pumpamise, vedamise või laotamisega, meie ettevõte suudab pakkuda täisteenust, mis hõlmab kõiki vajalikke samme. Agrolux OÜ järgib keskkonnasõbralikke praktikaid ja tagab, et kõik tööd viiakse läbi keskkonda säästval viisil.

Kui otsite professionaalset, usaldusväärset ja terviklikku lägatööde teenust, ärge kartke võtta meiega ühendust. Agrolux OÜ meeskond on valmis alustama koostööd ja tagama teie projektile parima võimaliku tulemuse. Loome koos tõhusad ja kestvad lahendused, mis vastavad teie ootustele ja ületavad neid. Oleme teie usaldusväärne partner lägatööde valdkonnas!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AGROLUX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina R.

AGROLUX OÜ tegi suurepärast tööd meie lägakoristusega. Nende tehnika on tipptasemel ja teenus on uskumatult efektiivne.

- Jaak N.

AGROLUX OÜ meeskond on kiire, usaldusväärne ja täpne. Nende lägatöötlusteenused on parimad, mida me kunagi kogenud oleme.

- Karl V.

Nad mõistsid täpselt, mida meie farm vajas, ja tegid suurepärast tööd. Nende lägalaoturid on äärmiselt tõhusad.

AGROLUX OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte majanduslik tegevus ja müük on kaks olulist aspekti, mis määravad selle edukuse. Aruandeaastal oli meie ettevõtte majanduslik tegevus tihedalt seotud lägalaotusteenuse osutamisega. See on olnud meie peamine tegevusala, mis on aidanud meil saavutada märkimisväärset edu. Majandusaasta jooksul saavutasime netokäibe 624 tuhat eurot, mis on märkimisväärne saavutus. Lisaks sellele oli meie kasum umbes 38 tuhat eurot. See näitab, et meie ettevõte on finantsiliselt tugev ja suudab pakkuda kvaliteetseid teenuseid oma klientidele. Mis puutub meie organisatsiooni ja personali, siis 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagatakse läga kasutuse puhul puhas keskkond?

Keskkonnateadlikkus ja efektiivsus on meie lägakoristuse teenuste keskmes. Meie pühendunud meeskond rakendab tipptasemel tehnoloogiat ja innovaatilisi meetodeid
ssb.ee
Keskkonnateadlikkus ja efektiivsus on meie lägakoristuse teenuste keskmes. Meie pühendunud meeskond rakendab tipptasemel tehnoloogiat ja innovaatilisi meetodeid, et tagada keskkonnasõbralik ja tõhus lägakoristus. Olenemata väljakutsest, suudame leida lahendusi, mis tagavad puhtuse, kuid samal ajal säilitavad ökosüsteemi tasakaalu. Kasutame kaasaegseid seadmeid ja meetodeid, mis võimaldavad meil lägakoristust läbi viia keskkonnale ohutul viisil. Meie süsteemid on loodud nii, et minimeerida ökoloogilist jalajälge, tagades samal ajal puhta ja ohutu keskkonna nii inimestele kui ka loomadele. Meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.