Rohkema info nägemiseks:

AKTIVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 725; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AKTIVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

AKTIVEST OÜ hetkeolukord

Juba 725 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Aktivest eesmärk on aktiivsete loodusreiside pakkumine eelkõige välisturistidele Eestis. Lätis ja Leedus.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal moodustas ettevõtte müügitulu 230 tuhat eurot ja kasum 57 tuhat eurot. OÜ Aktivest müügitulu on saadud Eesti Vabariigis.

Firma põhitegevuseks on sissetuleva turismiga tegelemine. COVID 19 pandeemia mõju on kadunud ja Ukraina sõda stabiliseerunud ning seetõttu ettevõtte majandustulemused on tuntavalt paranenud.

Plaanime jätkata samal tegevusalal, kasvatada müüki ja kasumit. Peamiseks kasvu takistavaks probleemiks on muutunud Eesti teistest Euroopa riikidest tunduvalt suurem inflatsioon ja loodusressursside kahjustamine metsaraie ning jahinduse poolt.

Personal

Majandusaastal töötajad puudusid ja töötasusid ei makstud.

AKTIVEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.