Rohkema info nägemiseks:

KAEVEGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke ehitusteenuseid alates vundamenditöödest kuni viimistluseni, tagades kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kaevegrupp on usaldusväärne ehitusettevõte, mis pakub terviklikke ehitusteenuseid, mille eesmärk on tagada kvaliteet ja jätkusuutlikkus igas ehitusetapis alates vundamenditöödest kuni viimistluseni.

Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitustöödele, pakkudes professionaalset lähenemist ja tipptasemel lahendusi. Meie kogemustepagas ja ekspertiis tagavad kindla vundamendi, millele saab rajada vastupidava ja turvalise ehitise. Suudame pakkuda mitmesuguseid kaevetöid, olgu need siis seotud vee-, kanalisatsiooni- või muude infrastruktuuriprojektidega.

Oleme spetsialiseerunud katuseehitusele, tagades vastupidavad ja efektiivsed katusekonstruktsioonid vastavalt klientide vajadustele. Pakume mitmekülgseid fassaadilahendusi, mis mitte ainult ei kaitse hoone struktuuri, vaid lisavad ka esteetilisust. Meie kogenud meeskond võtab enda peale sisetööde teostamise, luues funktsionaalseid ja kaasaegseid sisekeskkondi. Korstnad on oluline osa hoone ohutusest. Meie korstnaladumiste teenused tagavad korstna stabiilsuse ja tõhusa suitsueemalduse.

Kaevegrupp on asutatud aastal 2019, tuues ehitusturule kaasa värske mõtteviisi. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad laialdast kogemust erinevate projektide elluviimisel. Meie eesmärk pole mitte ainult täita kliendi ootusi, vaid ületada neid. Kaevegrupp paneb rõhku klientide rahulolule ja pikaajalistele suhetele, mis on meie ärimudeli aluseks.

Olgu tegemist suuremahulise ehituse või väikese renoveerimisega, oleme valmis pakkuma kõrgetasemelist teenust ja tagama, et teie ehitusprotsess kulgeks sujuvalt ja tulemus oleks vastavuses teie visiooniga. Usaldage Kaevegruppi - Teie partner ehituse kvaliteedis ja usaldusväärsuses!

KAEVEGRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas

Suurepärane töö! Täpsed ja kiired.

- Jaan

Teenused ületasid ootused.

- Marko

Kvaliteetne töö ja suurepärane suhtlus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KAEVEGRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Kaevegrupp OÜ asutati 27.03.2019.a. Realiseerimise netokäive oli 2022aastal 562359 eurot.(2021. aastal 208006 eurot) Majandusaasta lõppes kasumiga summas 974 eurot(2021: kahjumiga 6153 eurot) Majandusaasta tööjõukulu oli summas 25096 eurot. Osaühingus töötas majandusaastal keskmiselt 2 töötajat. Majandusaasta bilansimaht oli 138877 eurot. Juhatuse liige ei ole tasustatud.

Dropdown

kõik artiklid

Välisruumi maksimeerimine: innovaatilised kaevetehnikad

Tõhus kaevamine on iga eduka ehitusprojekti nurgakivi. See seab lava vundamendile ja tagab, et järgnevad ehitusetapid saavad toimuda viivitusteta. Linnakeskkonn
ssb.ee
Tõhus kaevamine on iga eduka ehitusprojekti nurgakivi. See seab lava vundamendile ja tagab, et järgnevad ehitusetapid saavad toimuda viivitusteta. Linnakeskkonnas, kus ruum on kõrges hinnas, on saadaoleva ruumi maksimaalne kasutamine innovaatiliste kaevetehnikate abil mitte ainult luksus, vaid vajadus. Linnakaevamine esitab unikaalseid väljakutseid. Tihedad ehitusplatsid, lähedus teistele struktuuridele ja maa-alused kommunaalsüsteemid nõuavad täpsust ja hoolt. Traditsioonilised kaevamismeetodid ei pruugi alati sobida, mistõttu on vaja innovaatilisi tehnikaid nende takistuste ületamiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.