Rohkema info nägemiseks:

RASMMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me oleme spetsialiseerunud ventilatsiooni, konditsioneeri ja õhksoojuspumpade paigaldusele, tagades teile mugava sisekliima aastaringselt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on uhke oma pühendunud ja kogenud meeskonna üle, kes on spetsialiseerunud ventilatsiooni, konditsioneeri ja õhksoojuspumpade paigaldusele. Oleme juba aastaid olnud klientide usaldusväärne partner nende sisekliima vajaduste rahuldamisel ning meie meeskonna entusiasm ja professionaalsus on meid toonud selles valdkonnas juhtivale kohale.

Meie meeskond koosneb kvalifitseeritud ja sertifitseeritud spetsialistidest, kes omavad ulatuslikku kogemust ning teadmisi ventilatsiooni, konditsioneeride ja õhksoojuspumpade valdkonnas. Meie eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi ja efektiivseid lahendusi, mis vastavad täpselt klientide vajadustele ja eelistustele. Meie meeskonna liikmed on pidevalt kursis uusimate tehnoloogiliste arengutega selles valdkonnas, tagades seeläbi meie teenuste tipptasemel kvaliteedi.

Meie põhitegevusala hõlmab ventilatsioonisüsteemide paigaldust, hooldust ja remonti. Tagame, et teie siseõhk oleks alati värske ja tervislik, vähendades samal ajal energiakulusid. Lisaks tegeleme konditsioneeride paigalduse ja hooldusega, et tagada teie ruumide optimaalne temperatuur ja mugavus igal aastaajal. Õhksoojuspumpade paigaldus on samuti meie päevakorras, et aidata teil saavutada tõhusamat energiakasutust ja säästa kütte- ja jahutuskuludelt.

Klientide rahulolu on alati olnud meie peamine eesmärk. Meie meeskond teeb kõvasti tööd selle nimel, et pakkuda parimaid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele. Meie ettevõtte põhimõtteks on usaldusväärsus, täpsus ja professionaalsus igas projektis, millele me oma käed külge paneme.

Kui otsite usaldusväärset partnerit ventilatsiooni, konditsioneeri ja õhksoojuspumpade paigaldamiseks ja hooldamiseks, siis olete jõudnud õigesse kohta. 

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

RASMMARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis V.

Suurepärane teenus! Nende meeskond aitas mul leida ideaalse kliimasüsteemi.

- Katrin L.

Ventilatsioonisüsteemi projekteerimine oli kiire ja tõhus. Olen rahul kvaliteetse teenusega.

- Kert D.

Konditsioneeri paigaldus sujus probleemideta.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RASMMARK OÜ tegevusaruanne 2022

RasmMark OÜ põhiliseks tegevusalaks on kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigaldus (EMTAK kood 43221), mille aruandeaasta müügitulu oli kokku 122 022 EUR, võrreldes eelmise majandusaastaga on kasv ca 46%. Lisaks tegeleti aruandeaastal erinevate ehitusmaterjalide (põhiliselt ventilatsioonimaterjali) edasimüügiga (EMTAK 46131), mille aastane müügitulu oli kokku 97 756 EUR. Kõikide tegevusalade müügitulu kokku oli aruandeaastal 219 778 EUR. Võrreldes eelmise majandusaastaga, mil müügitulu oli kokku 108 885 EUR, kasvas müügitulu aruandeaastal ca 2x. Ettevõte lõpetas aruandeaasta

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige konditsioneeri paigaldusteenuse pakkuja?

Kuumade suvepäevade saabudes muutub konditsioneeride roll meie kodudes ja kontorites hindamatuks. Need seadmed tagavad meile mugava sisekliima, hoides temperatu
ssb.ee
Kuumade suvepäevade saabudes muutub konditsioneeride roll meie kodudes ja kontorites hindamatuks. Need seadmed tagavad meile mugava sisekliima, hoides temperatuuri kontrolli all ja aitavad meil jääda jahedaks ka kõige kuumemal päeval. Kui olete otsustanud paigaldada konditsioneeri, on üks olulisemaid samme õige paigaldusteenuse pakkuja valimine. Siin on mõned olulised kaalutlused, mis aitavad teil leida just teie vajadustele vastava spetsialisti. Kogemus ja kvalifikatsioon Esimese asjana uurige potentsiaalseid paigaldusteenuse pakkujaid nende kogemuse ja kvalifikatsiooni osas. Küsige, kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.