Rohkema info nägemiseks:

MERKA HOME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on kinnisvaratehingud, kinnisvara haldamine ja õigusabi pakkumine kinnisvarasektoris.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Usume, et ideaalse kinnisvara leidmine, olgu selleks hubane korter või avar garaaž, on enamat kui lihtsalt tehing – see on uue peatüki algus teie elus. Meie missiooniks on juhatada teid kinnisvaramaailma keerukuses kerguse ja asjatundlikkusega, tagades, et iga tehtud otsus on teadlik, kindel ja teie ainulaadsetele vajadustele kohandatud.

MERKA HOME OÜ asutas Merike Käver, kinnisvarasektoris aastakümnete pikkuse kogemusega kogenud professionaal. MERKA HOME OÜ paistab silma oma kõikehõlmava lähenemisega kinnisvara haldamisele ja õigusabile. Merike ulatuslik taust majanduses, ehituses ja kinnisvara hoolduses, ühendatuna kirgliku sooviga aidata klientidel kodude ostu-müügi keerukustes orienteeruda, teeb meie meeskonna ainulaadselt varustatuks, et käsitleda kõiki teie kinnisvaravajadusi.

Meie teenused hõlmavad kinnisvaratehinguid kuni üüri- ja rendikinnisvara haldamiseni, pakkudes samuti õigusabi kinnisvarasektoris. Oleme uhked oma võime üle suhestuda klientidega igast eluvaldkonnast, mõistes nende individuaalseid vajadusi ja pakkudes lahendusi, mis ületavad ootusi.

MERKA HOME OÜ-ga ei omanda te lihtsalt kinnisvara; te saate partneri, kes on teie kõrval igal sammul. Meie tunnuslause, 'Personaalselt Teie jaoks!' võtab kokku meie pühendumuse pakkuda isikupärastatud teenust, mis lihtsustab protsessi ja viib teid lähemale teie unistuste kinnisvarale.

Kas soovite osta garaaži kesklinnas või üürida võluvat korterit, meie pakkumised on kureeritud, et pakkuda teile turu parimaid valikuid. Meie pühendumus tipptasemele, kombineerituna meie sügava mõistmisega kinnisvaramaaklerite turust, tagab, et me ei müü lihtsalt kinnisvara – me loome kodusid.

Astuge oma kinnisvarateekonnale koos MERKA HOME OÜ-ga, kus iga kliendi visioon kohtab võrdset teenindust ja iga kinnisvara jutustab loo!

Vaata rohkem

MERKA HOME OÜ kontaktid

MERKA HOME OÜ tegevusaruanne 2022

MerKa Home OÜ on asutatud 29. märtsil 2019. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on kinnisvara haldus. Ettevõte pakub kinnisvaraga seotud teenuseid ja põhitegevuseks on kinnisvara ostu-müügi-üüri vahendamine ehk maaklerteenus. 2022. aasta müügitulu oli 7 788 eurot (2021. aastal 7 821 eurot) ning majandusaasta lõppes kahjumiga 2 535 eurot (2021. aastal kasum 4 551 eurot).

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet esmakordsetele kodumüüjatele

Kodu müümine võib olla oluline verstapost teie elus. See on protsess, mis hõlmab mitmeid samme, alates praeguse kinnisvaraturu mõistmisest kuni kodu ettevalmist
ssb.ee
Kodu müümine võib olla oluline verstapost teie elus. See on protsess, mis hõlmab mitmeid samme, alates praeguse kinnisvaraturu mõistmisest kuni kodu ettevalmistamiseni vaatamisteks ja kinnisvaratehingu juriidiliste aspektide läbimõistmiseni. Esimest korda kodu müüvatele inimestele võib teekond tunduda hirmutav, kuid õige juhendamise ja ettevalmistusega saate teha teadlikke otsuseid, mis viivad eduka müügini. Nõuanne 1: Valmistage oma kodu müügiks ette Üks esimesi samme kodu müügiks ettevalmistamisel on ruumi korrastamine ja isikupärastamise vähendamine. See aitab potentsiaalsetel ostjatel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.