Rohkema info nägemiseks:

CAVATOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 342; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta CAVATOR OÜ kohta arvamuslugu!"

CAVATOR OÜ hetkeolukord

Juba 342 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Cavator OÜ, mis loodi 01.04.2019 aastal, on ettevõte, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetset teenust kaevetöödel ja muudel puhastustöödel nagu lumetõrje ja harjamine. Selle ettevõtte loomise taga on pühendumus pakkuda parimat teenust, mis on võimalik, ning see on olnud nende juhtpõhimõte alates esimesest päevast.2022. aasta majandusaasta lõppes Cavator OÜ-le eesmärgipäraselt. See tähendab, et ettevõte on suutnud saavutada oma eesmärgid, mis olid seatud aasta alguses. See on märk sellest, et Cavator OÜ on pühendunud oma missioonile ja visioonile ning on valmis tegema kõik endast oleneva, et tagada oma klientidele parim teenus.2023 aastal jätkab Cavator OÜ oma majandustegevust, hoides oma suunda põhitegevusalaga. See tähendab, et ettevõte jätkab oma pühendumust pakkuda parimat teenust kaevetöödel ja muudel puhastustöödel. Cavator OÜ on kindel, et nende pühendumus ja kvaliteetne teenus aitavad neil jätkuvalt kasvada ja areneda.

Cavator OÜ eesmärgiks on luua juurde töökohti ning laiendada ettevõtte tegevust. See on märk sellest, et ettevõte on pühendunud mitte ainult oma klientidele, vaid ka kogukonnale, kus nad tegutsevad. Cavator OÜ usub, et nende kasv ja areng aitavad kaasa kogu kogukonna arengule.

Kaido Ojala, juhatuse liige, on olnud ettevõtte juures alates selle loomisest. Tema juhtimisel on Cavator OÜ suutnud saavutada oma eesmärgid ja jätkata kasvu. Kaido Ojala on pühendunud ettevõtte missioonile ja visioonile ning on valmis tegema kõik endast oleneva, et tagada Cavator OÜ edukus tulevikus.

CAVATOR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.