Rohkema info nägemiseks:

E&H ENTERTAINMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 181; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta E&H ENTERTAINMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

E&H ENTERTAINMENT OÜ hetkeolukord

Juba 181 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

E&H Entertainment OÜ põhitegevusalaks on lõbustus- ja vaba aja tegevused (EMTAK kood 9329). Majandusaasta algab 01.jaanuaril ja lõpeb 31.detsembril.

2022. majandusaasta tulemiks oli kasum 3 663,00 eurot.

Ettevõttes ei töötanud 2022. aastal ühtegi töötajat ning juhatuse liikmed oma kohustuste täitmise eest tasu ei saanud.

Järgmisel majandusaastal on E&H Entertainment OÜ põhieesmärgiks jätkata põhitegevusega ja ühe meetmena vähendada eelmistel majandusaastate tegevuse tulemusena saadud kahjumit. seda on tehtud viimase kahe aasta jooksul olulisel määral.

Lisaks sellele suurendatakse vajadusel osakapitali osaluse osamaksu suurust.

Omanike jaoks on väga oluline tuua ettevõte välja koroona pandeemia raames kehtestatud piirangute tulemusena saadud kahjumist välja ja viia ettevõte positiivsesse osakapitali. Kahe viimase majandusaasta tulemid on näidanud, et see on juhtkonna hinnangul realistlikult saavutatav.

E&H ENTERTAINMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.