Rohkema info nägemiseks:

HEMAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 208; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEMAR OÜ kohta arvamuslugu!"

HEMAR OÜ hetkeolukord

Juba 208 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Hemar OÜ asutati 4.04.2019 aastal. Hemar OÜ on väikeettevõte, mis keskendub keskkonnasäästlikule, nullkulu propageerivale ja säästvale eluviisile mõeldes käsitöötoodete ning teenuste pakkumisele.

Ettevõte esimestel tegevusaastatel keskenduti veebilehe ning toodete arendamisele, tähtsamate tulevikuperspektiivide paikapanemisele ning sobivate väljundite loomisele.

Aastal 2022 sai valmis e-pood ja valmistuti poe avamiseks aastal 2023. E-pood koos poeruumidega on leidnud püsikliente nii kodulinnas kui mujal ning tänu töötubade läbiviimisele on inimesed poe nüüdseks avastanud.

Olulisi keskkonnaalaseid ja sotsiaalseid mõjusid Hemar OÜ tegevusega majandusaastal ei kaasnenud.

Aruandeaasta olulisemad väljaminekud on seotud käsitöötoodete arendamise ning sobivate vajaminevate materjalide soetamisega, ruumirendi ja turundustegevusega, samuti ka veebilehe arendamisega ning ettevõtte avatud poodi inventari soetamisega. Järgmisel aruandeaastal investeeritakse põhivarasse, poe avamisse ning turundustegevusse.

HEMAR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.