Rohkema info nägemiseks:

ERKIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitusvaldkonnas mitmekülgsete teenuste pakkumisega, keskendudes ennekõike viimistlustöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit, et taaselustada ajaloolisi hooneid, värskendada oma kodu välimust või teostada kvaliteetseid kivitöid, siis ERKIL OÜ on teie jaoks õige valik. Oleme pühendunud ettevõte, mis pakub laia valikut restaureerimise, maalritööde, krohvimise ja kivitööde teenuseid.

Ajalooliste hoonete restaureerimine on meie kirg ja ekspertiis. Meie kogenud meeskond omab sügavat arusaama restaureerimistehnikatest ja ajalooliste detailide säilitamisest. Olgu tegemist vanade majade fassaadi taastamise, katuste parandamise või interjööri taastamisega, suudame säilitada hoone ajaloolise väärtuse ja samal ajal tuua selle tagasi oma endisesse hiilgusesse.

Kas soovite oma kodu värskendada ja muuta selle visuaalselt atraktiivsemaks? Meie maalritööde meeskond pakub laias valikus teenuseid alates seinte värvimisest kuni dekoratiivsete maalritöödeni. Kasutame kvaliteetseid värvitoone ja tehnikaid, et anda teie ruumidele soovitud väljanägemine.

Krohvimine on oluline osa hoone konstruktsioonist ja välimusest. ERKIL OÜ spetsialistid teostavad krohvimistöid nii sise- kui ka välispindadel, tagades seeläbi teie hoone tugevuse ja vastupidavuse. Meie oskustega meeskond tegeleb igat tüüpi krohvimisprojektidega, olgu selleks siis traditsiooniline lubikrohv või kaasaegsemad lahendused.

Kivitööd lisavad teie kodule või ärihoonele vastupandamatu elegantsi ja vastupidavuse. ERKIL OÜ eksperdid teostavad kivitöid, mis hõlmavad kiviseinte ehitust, sillutiste paigaldamist, treppide rajamist ja palju muud. Meie eesmärk on pakkuda vastupidavaid ja esteetiliselt meeldivaid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja eelistustele.

Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja pühendumise üle, mis on teinud meist eelistatud partneri restaureerimise, maalritööde, krohvimise ja kivitööde valdkonnas. Kui soovite oma projekti usaldada meie asjatundlike käte hooleks, võtke meiega ühendust.

Teie projekt on meile oluline, ja oleme alati valmis leidma kõige sobivama ja kulutõhusama lahenduse teie vajadustele. Võtke meiega ühendust juba täna ja alustage teekonda ajalooliste hoonete taastamise, kodu värskendamise või kivitööde tegemise suunas. ERKIL OÜ - Teie partner parema tuleviku ehitamisel!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 5817 9633

ERKIL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mariliis K.

ERKIL OÜ-ga koostöö oli lihtsalt imeline! Nad restaureerisid minu vanema maja fassaadi ning tulemus on lausa võrratu.

- Kadri T.

Nende meeskond viis läbi seinte värvimise ja nüüd näevad minu ruumid välja väga stiilsed ja värske värvitooniga. Töö oli kiire ja korrektne ning ma olen väga rahul tulemusega.

- Mihkel L.

ERKIL OÜ kivitööd ja krohvimistööd muutsid täielikult minu aia välimuse. Nende professionaalsus ja täpsus olid muljetavaldavad.

- Mariliis K.

ERKIL OÜ-ga koostöö oli lihtsalt imeline! Nad restaureerisid minu vanema maja fassaadi ning tulemus on lausa võrratu.

- Kadri T.

Nende meeskond viis läbi seinte värvimise ja nüüd näevad minu ruumid välja väga stiilsed ja värske värvitooniga. Töö oli kiire ja korrektne ning ma olen väga rahul tulemusega.

- Mihkel L.

ERKIL OÜ kivitööd ja krohvimistööd muutsid täielikult minu aia välimuse. Nende professionaalsus ja täpsus olid muljetavaldavad.

ERKIL OÜ tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 lõpu seisuga on ettevõtte omakapital kokku -5946,73 eurot. See tähendab, et ettevõttel on nõutava miinimum omakapitali puudujääk. See on olukord, mida ükski ettevõte ei soovi, kuid see ei tähenda tingimata, et ettevõte on raskustes. Omakapitali puudujääk on tekkinud osaniku poolt antud laenu tõttu ning ei mõjuta hankijaid. See tähendab, et ettevõtte finantsseisund on endiselt stabiilne ja ettevõtte tegevus jätkub. Ettevõtte 2023. aasta eesmärgiks on teenida niipalju kasumit, et viia omakapital nõutud suuruseni. See on ambitsioonikas eesmärk, kuid täiesti saavutatav, kui ettevõte

Dropdown

kõik artiklid

Mis väärtuse annavad hoonele juurde kivi- ja krohvitööd?

Kui teete plaane ehitusprojekti või hoone renoveerimise kohta, on oluline mõista, et hoone alustalad mängivad väga suurt rolli selle tugevuses ja vastupidavuses
ssb.ee
Kui teete plaane ehitusprojekti või hoone renoveerimise kohta, on oluline mõista, et hoone alustalad mängivad väga suurt rolli selle tugevuses ja vastupidavuses. Kivitööd ja krohvimistööd on kaks olulist valdkonda, mis määravad teie hoone välimuse ja vastupidavuse. Selles artiklis vaatleme lähemalt, miks need kaks teenust on nii olulised ja kuidas ERKIL OÜ saab teid aidata. Kivid on olnud ehitusmaterjalina kasutusel tuhandeid aastaid ja sellel on põhjus. Kivid on looduslikult vastupidavad ja suudavad taluda aastaid kestvat kulumist ja ilmastiku mõjusid. Kivitööd hõlmavad kiviseinte ehitust,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.