Rohkema info nägemiseks:

AV HERMETIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb fassaadi hermetiseerimise, vanade hoonete renoveerimise ja ehitustöödega, luues tulevikku, säilitades minevikku.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitusmaailmas on säilinud hoonete ajalugu üksjagu ning vanade hoonete renoveerimine ja remont on muutunud järjest olulisemaks. Av Hermetic OÜ on pühendunud sellele, et säilitada mineviku pärandit ning tuua vanad hooned tagasi elule, olles samal ajal kaasaegse ja energiasäästliku disaini eestkõnelejaks.

Fassaadi hermetiseerimine on üks meie peamistest teenustest, mis aitab kaitsta hoonet ilmastiku ja keskkonnamõjude eest. Meie kogenud meeskond kasutab kõrgekvaliteedilisi materjale ja kaasaegseid tehnikaid, et tagada teie hoone fassaadi vastupidavus ja funktsionaalsus. Fassaadi hermetiseerimine mitte ainult ei pikenda teie hoone eluiga, vaid aitab ka vähendada energiakulusid, säilitades soojuse talvel ja jahutuse suvel.

Vanade hoonete renoveerimine on kunst, mis nõuab nii oskust kui ka kirge mineviku väärtuste säilitamiseks. Meie meeskond omab rikkalikku kogemust vanade hoonete restaureerimisel ja remontimisel, tagades, et säilitatakse ajalooline iseloom ja detailid, samas kui hoone saab kaasaegse mugavuse ja ohutuse uuendused.

Meil on aastatepikkune kogemus fassaadi hermetiseerimise, vanade hoonete renoveerimise ja remondiga. Kasutame ainult kõrgekvaliteedilisi materjale ja töövõtteid, et tagada teie hoone parim võimalik seisukord. Meie meeskond kuulab alati teie vajadusi ja soove ning loob lahenduse, mis vastab teie ootustele. Meie lähenemine hoonetele on keskkonnasõbralik ja energiatõhus, aidates säästa ressursse ja vähendada jätkusuutlikkuse mõttes jalajälge.

Kui olete huvitatud fassaadi hermetiseerimisest, vanade hoonete renoveerimisest või muudest ehitusteenustest, võtke meiega julgelt ühendust. Meie professionaalne meeskond on alati valmis aitama teil leida parima lahenduse teie hoone vajadustele. Oleme siin selleks, et aidata säilitada mineviku pärandit ja tuua see tänapäeva!

AV HERMETIC OÜ - Teie partner vanade hoonete kaitsmisel ja uuendamisel.

KONTAKT

AV HERMETIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Malle K.

AV HERMETIC OÜ meeskond tegi imelist tööd, tuues mu maja tagasi ellu ja säilitades selle ajaloolise ilu. Soovitan neid kindalsti kõigile!

- Liina T.

Nende meeskond tegi suurepärast tööd, hermetiseerides hoone fassaadi, et kaitsta seda ilmastiku mõjude eest. Kiidan meeskonda!

- Joel P.

Nad suutsid säilitada korteri originaalsed omadused, kuid samas muutsid selle energiasäästlikuks ja kaasaegseks. Ma armastan oma uut korterit ja olen tänulik AV HERMETIC OÜ-le selle imelise töö eest!

AV HERMETIC OÜ tegevusaruanne 2022

AV Hermetic OÜ tegeleb eriehitustöödega. 2022aastal oli ettevõte müügitulu 43433,32€

Dropdown

kõik artiklid

Mis väärtus peitub vanade hoonete renoveerimises?

Ajaloolised hooned on nagu avatud raamatud, mis jutustavad lugusid minevikust, kultuurist ja arhitektuurilisest pärandist. Need unikaalsed struktuurid on osa me
ssb.ee
Ajaloolised hooned on nagu avatud raamatud, mis jutustavad lugusid minevikust, kultuurist ja arhitektuurilisest pärandist. Need unikaalsed struktuurid on osa meie ajaloost ja identiteedist, kuid aja jooksul võivad nad vajada hoolikat renoveerimist ja uuendamist, et saaksid vastata kaasaegsetele vajadustele. Selles artiklis vaatleme vanade hoonete renoveerimise võlu ja väljakutseid ning selgitame, kuidas meie kogenud meeskond saab aidata neid ajaloolisi ehitisi tuua tagasi ellu, säilitades samas nende ainulaadse ajaloolise väärtuse. Ajaloolised hooned on meie ühiskonna aarded. Need kõnelevad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.