Rohkema info nägemiseks:

LJUS BEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ljusi tooted on spetsiaalselt loodud näolihaste treenimiseks, näokontuuri parandamiseks ning nahahooldustoodete toimeainete paremaks imendumiseks. Ljus kingib nooruslikud ja selged näokontuurid ning kaunilt läbikumava jume.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Särav nahk ja nooruslikud näokontuurid on unistused, mida me kõik jagame. Üks ettevõte on loonud täiusliku tee nende unistuste poole. Avasta Ljus!

Ljus on ilubränd, mis on spetsialiseerunud looduslikest kristallidest valmistatud massaažikividele ja -rullidele. Nende tooted, mis on saadaval Loverte.com e-poes, on loodud mitte ainult ilu, vaid ka tervise nimel. Ljus ei ole lihtsalt ilubränd; see on elustiil, mis aitab sul leida oma sisemise ilu ja sära.

Ljusi massaažikivid ja -rullid on käsitsi valmistatud looduslikest kristallidest, mis on tuntud oma tervendavate omaduste poolest. Need tooted on spetsiaalselt loodud näolihaste treenimiseks ja näokontuuri parandamiseks. Lisaks aitavad need nahahooldustoodete toimeainetel paremini imenduda, tagades terve ja noorusliku jume. Kui otsid tõhusaid viise näonaha hooldamiseks, siis on Ljus sinu ideaalne kaaslane.

Ljus ei paku mitte ainult tõhusaid nahahooldustooteid, vaid ka kvaliteetseid meigitarvikuid. Nende meigišvammid ja -pintslid on loodud selleks, et muuta meigikogemus nauditavamaks ja tulemuslikumaks. Olgu sul vaja ideaalset jumestuskreemi kandmise vahendit või peeneid pintslitõmbeid silmameigi jaoks – Ljus pakub just seda, mida vajad.

Ljus ei ole lihtsalt ilubränd; see on lubadus avastada sinu tõeline ilu. Nende tooted ei ole pelgalt ilutooted, vaid rituaalid, mis ühendavad sind loodusega. Iga massaažikivi ja -rull on valmistatud armastuse ja hoolega, et saaksite nautida tõelist ilu ilma kahjulike kemikaalide ja lisanditeta. Ljus usub looduse imelistesse võimetesse ja jagab seda imelist kingitust kõigiga, kes otsivad ilu südamest.

Kõiki Ljusi imelisi tooteid saab mugavalt osta Loverte.com e-poest. Seal ootavad sind Ljus'i parimad tooted, mis toovad sulle mitte ainult särava naha, vaid ka enesekindluse ja rõõmu.

Kui soovid avastada loodusliku ilu saladusi ja leida oma tee särava jume ja nooruslike näokontuuride juurde, siis vali Ljus.

e-pood

LJUS BEAUTY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Carol L.

Lemmik roller. Tõesti toimib. Lõõgastab näolihaseid, mõnusalt külm. Väga ilusti pakendatud ja kvaliteetne. Soovitan!

- Merlin J.

Alandab väga hästi turset ja väsimuse märgid kaovad. Nahk on paremas toonuses ja klaarim. Parim avastus!

- Laura S.

Suurepärane kvaliteet. Kasutan seda õhtul pärast seerumi kandmist.

LJUS BEAUTY OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli OÜ Ljus Beuty jaoks märkimisväärne aasta, kus ettevõte keskendus peamiselt jaemüügile posti või Interneti teel. See on valdkond, mis on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud, eriti arvestades digitaalse tehnoloogia kiiret arengut ja laialdast kasutuselevõttu. OÜ Ljus Beuty on selle trendi osas kindlasti eesrindlik, pakkudes klientidele mugavat ja tõhusat võimalust oma toodete ostmiseks.Äriühingul on kavatsus jätkata tegevust samades valdkondades, mis näitab nende pühendumust ja usku nende valitud niši vastu. See on julgustav märk nii praegustele kui ka potentsiaalsetele

Dropdown

kõik artiklid

LJUSi stimuleeriv rullik hoiab näonaha noorena!

LJUS Skin ProGlow massažirull on teie naha parim sõber, tuues teile lihtsa, tõhusa ja valutu lahenduse mitmetele naha probleemidele. Kaetud 540 kirurgilisest te
ssb.ee
LJUS Skin ProGlow massažirull on teie naha parim sõber, tuues teile lihtsa, tõhusa ja valutu lahenduse mitmetele naha probleemidele. Kaetud 540 kirurgilisest terasest mikronõeltega, stimuleerib see imeline massaažirull naharakkude uuenemisprotsessi, aidates teil saavutada noorusliku ja särava jume ilma valulike protseduurideta. Selles artiklis uurime, kuidas LJUS Skin ProGlow massažirull võib muuta teie naha ilusamaks, värskemaks ja nooruslikumaks. LJUS Skin ProGlow massažirulli 540 mikronõela tungivad õrnalt läbi nahapinna, käivitades naha loomuliku paranemisprotsessi. See mitte ainult ei

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.