Rohkema info nägemiseks:

STINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 221; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STINT OÜ kohta arvamuslugu!"

STINT OÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Stint OÜ on loodud 2019. aastal, eesmärgiga toota kvaliteetseid videosid klientidele üle Eesti ning Euroopa.

Samal aastal alustas ettevõte aktiivselt majandustegevusega.

Aruandeaastal tegi Stint OÜ peamiselt koostööd Motion Pixelsiga, kellega on mitmeid ühiseid püsikliente. Veel tehti koostöid uute klientidega ja agentuuridega nagu Creatum, Greip Productions, Rosena DK, Mr Jack Barbershop Helsingis ja suurim koostöö oli KRT Invest OÜga, mis kestis pool majandusaastat.

2023. aastal plaanib äriühing keskenduda uute kliendisuhete loomisele Hispaanias. Eesmärk on luua kliendibaas elustiili, autorendi ja kinnisvara sektoris.

Stint OÜ eesmärk on jõuda punkti, kus saab pakkuda töökohti noortele sisuloojatele. Hispaania turg on väga lai ning turisminduse tõttu on pidev vajadus teenusepakkujatel ja kinnisvara omanikel püüda klientide tähelepanu. See on ideaalne turg, kus eduka müügi korral tegevust laiendada.

Uue majandusaasta eesmärk on leida püsiklientide näol mõned kohalikud agentuurid ning kinnisvara maaklerid ja autorendi ettevõtted, kellele järjepidevalt sisu luua. Esialgne areng Hispaanias nõuab palju keeleõpet ja kaugtöö vormis Eesti klientide jätkuvat teenindamist, et vältida liigset miinust kuniks kohalikul turul tegevus areneb.

Tegevuse turundamise abiks sai arendatud valmis ka koduleht www.camerandream.com.

Aruandeaasta lõpetas ettevõte kasumiga, summas 31 505 eurot.

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja juhatusele tasusid ei arvestatud.

Geir Stint juhatuse liige

STINT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.