Rohkema info nägemiseks:

VALDEROIBMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 25; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta VALDEROIBMA OÜ kohta arvamuslugu!"

VALDEROIBMA OÜ hetkeolukord

Juba 25 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

VALDEROI MBA asutati 2019. aastal ning ettevõtete ärimudel on keskendunud äriarendus- ja turundusteenustele rahvusvahelistele klientidele, kes soovivad turuosa laiendamist ja/või uute kanalite ja turgude avamist.

Pakume oma klientidele (nii turuliidritele kui ka alustavatele ettevõtetele) täielikku tuge tegevuste jaoks järgmistes valdkondades: (cid:127) turuanalüüs ja strateegia kujundamine; (cid:127) äriplaneerimine (majandus ja finants); (cid:127) arendusprogramm (brändi loomine, kinnisvara, ehitus ja seadmed); (cid:127) turundusplaan, müügikanalid ja operatsioonide juhtimine; (cid:127) sponsorlus, ühisturundus ja liidud; (cid:127) kogukonna- ja lojaalsus-/premeerimissüsteemid; (cid:127) ostja turundus, tarbijate teekond ja poesisene suhtlus (sh digitaalsed märgistused).

Prognoositav tuluvoogude ärimudel koosneb kinnipidamistasudest ja edutasudest, mis arvutatakse ettevõtte turunduse eesmärgi peamiste tulemusnäitajate (nt müük, marginaal, kaupluste või klientide arv, turuosa jne) põhjal. Sisaldades peamistel toimivusnäitajatel (KPI-del) põhinevaid kinnipidamistasusid ja edutasusid, saame pakkuda oma klientidele ja partneritele väärtuspõhiseid hinnakujundusmudeleid.

Hiljuti asutatud ettevõtte arengukava ja ka kogu ettevõtte turundussektor olid loomulikult tugevalt mõjutatud nii koroonaviiruse pandeemiast kui ka sõjast. Need ülemaailmsed sündmused on toonud ettevõtetele kogu maailmas kaasa enneolematuid väljakutseid ja häireid, aga ka uusi suundumusi ja võimalusi, mille tulemuseks on: - muutused tarbijakäitumises, turudünaamikas ja äritegevuses; - sihtturgude ja turundusplaanide ümberhindamine ja ülevaatamine; - töö ja koostöö mudelite (kaugtöö ja virtuaalne koostöö) areng; - turu-uuringute laiendamine ja uute paindlike stsenaariumide väljatöötamine.

Meie ettevõtte järgitavad ja toetatud projektid (konkreetsetes valdkondades, nagu jaemüük, sport, reisimine, toitlustus, massiturg) peaksid 2023ndal aasta teises pooles aktiveerima ettevalmistusprotsessi kuni 2023 aasta lõpuni, eesmärgiga lõpuks käivitada mõnest projektist 2024.

aastal.

VALDEROIBMA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.