Rohkema info nägemiseks:

LEIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Blowbar on unikaalne hubane soengubaar, mis pakub à la carte juuksestilistikat, värvimise ja juuksehoolduse teenuseid koos lõõgastava peamassaažiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kostita oma meeli Blowbari unikaalses juuksurisalongis, kus kohtuvad hubane atmosfäär, meisterlikud käed ja kvaliteetsed teenused. Oleme rohkemat kui lihtsalt juuksurisalong - me oleme põhjamaine värvi- ja soengubaar, kus nauding ja professionaalne lähenemine käivad käsikäes.

Blowbar on rohkemat kui tavaline juuksurisalong. Me oleme koht, kus juuste hooldus ja nauding saavad kokku. Meie hubases salongis, mis asub Tallinna kesklinna ja Kadrioru piiril Hiltoni hotelli lähedal, saad nautida klaasikest veini samal ajal, kui meie kogenud juuksurid loovad sulle unikaalse välimuse. Salongi sisekujundus kajastab Skandinaavia stiili ja Eesti disaini, pakkudes sulle kaunis keskkonnas lõõgastumise võimalust.

Blowbar pakub laias valikus teenuseid alates stiilsetest lõikustest ja soengutest kuni professionaalsete värviteenusteni nii naistele kui meestele. Meie meisterjuuksurid on koolitatud ja kogenud, et pakkuda sulle just sellist välimust, mida oled alati soovinud.

Meie juuste SPA-s pakume mitmeid rahustavaid ja silendavaid hooldusi, mis muudavad su juuksed siidiseks ja säravaks. Kasutame Balmain Hair Couture'i tooteid, mis on tuntud oma kvaliteetsete koostisosade ja luksusliku lõhna poolest.

Balmain Hair Couture'i kaubamärgi esindajana peame oluliseks kvaliteeti ja luksust. Nende tooted on suunatud juuste sõbralikkusele, tagades sulle parima võimaliku hoolduse. Lisaks meie salongis pakutavatele teenustele, saad tutvuda ka meie e-poega, kus pakume valikut professionaalseid juuksehooldustooted, et saaksid hoida oma juukseid ilusana ka kodus.

Kui soovid kogeda meie professionaalseid teenuseid või vajad nõu juuksehoolduse osas, võta meiega julgelt ühendust. Oleme siin, et muuta sinu juuste unistused reaalsuseks. Astu sisse Blowbari maailma ja tunne end nagu tõeline filmistaar iga päev!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

LEIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu P.

Blowbaris on alati meeldiv õhkkond ja professionaalne teenindus. Minu juuksed pole kunagi nii hästi välja näinud!

- Maria M.

Blowbari teenindus on alati professionaalne ja viisakas. Ma olen alati rahul nende tööga.

- Liisi R.

Suurepärane teenindus ja oskuslikud juuksurid. Kindlasti soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LEIS OÜ tegevusaruanne 2022

Leis OÜ on tuntud ettevõte, mis opereerib populaarset ilusalongi nimega Blowbar. See asub ajaloolises ja kultuuriliselt rikkas Tallinna linnas, aadressil C. R. Jakobsoni 13. Blowbar on tuntud oma kvaliteetsete juuksuriteenuste poolest, mida pakutakse nii kohalikele elanikele kui ka linnakülalistele. Blowbari ilusalong on tuntud oma professionaalsete juuksurite poolest, kes on pühendunud oma klientidele parima teenuse pakkumisele. Nad on spetsialiseerunud erinevatele juuksehooldusteenustele, sealhulgas lõikustele, värvimistele, soengutele ja paljudele teistele teenustele. Nende eesmärk on

Dropdown

kõik artiklid

Uuenduslik meestejuuksur: Blowbari unikaalne kogemus meestele

Blowbar tõstab meestejuuksuriteenused uuele tasemele, pakkudes eksklusiivset ja stiilset kogemust kaasaegsele mehele. Meie kogenud ja loomingulised juuksurid mõ
ssb.ee
Blowbar tõstab meestejuuksuriteenused uuele tasemele, pakkudes eksklusiivset ja stiilset kogemust kaasaegsele mehele. Meie kogenud ja loomingulised juuksurid mõistavad, et meeste soeng on oluline osa nende eneseväljendusest ning seetõttu pakume personaalset lähenemist, mis rõhutab individuaalsust ja enesekindlust. Üks meie peamisi tugevusi on meie professionaalne meeskond, kes on koolitatud kõige uuemate trendide ja tehnikate osas. Me ei paku mitte ainult tavapäraseid lõikuseid, vaid oleme spetsialiseerunud ka täpsetele habeme- ja vuntsilõikustele ning kõrgekvaliteedilistele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.