Rohkema info nägemiseks:

IMPACTBUILDERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 144; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta IMPACTBUILDERS OÜ kohta arvamuslugu!"

IMPACTBUILDERS OÜ hetkeolukord

Juba 144 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ImpactBuilders OÜ peamine eesmärk on edendada ImpactBuilders kaubamärki unle Euroopa, millesse iga regionaalne litsentsisaaja panustab igakuiselt. ImpactBuilders OÜ on pakkunud oma litsentsisaajatele ka koordineerimis- ja haldusteenuseid.

ImpactBuilders OÜ on 2022. aastal edukalt toetanud mitmeid litsentsisaajaid nii Belgias kui Eestis. Samuti on ta litsentsinud oma brändi tarkvaraarendusettevõttele.

2022. aastal on ImpactBuilders OÜ ajutiselt abistanud oma litsentsisaajaid lisaks ka laenudega majanduskliimas, kus pangad on vähem innukad äsja loodud ettevõtteid toetama. Need laenud makstakse tagasi niipea, kui litsentsisaajad saavad stabiilsema sissetuleku.

2022.a soetati sidusettevõtte aktsiaid 164 700 euro eest.

Aruandeperioodil teenis ettevõte müügitulu 158 701 eutot ja kasumit 125 170 eurot.

Aruandeperioodil töötas ettevõttes üks töötaja.

Tegev- ja kõrgemale juhtkonnale arvestati tasusid koos maksudega summas 29 925 eurot.

Edaspidi plaanitakse jätkata samal tegevusalal ning laiendada kaubamärkide litsentsimise tegevust rahvusvahelise võrgustiku ülesehitamisega ja selle litsentsisaajate asjatundlikkuse arendamisega.

IMPACTBUILDERS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.