Rohkema info nägemiseks:

FERROL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete montaažitöödega alates teraskonstruktsioonide paigaldamisest kuni galeriide koostamiseni, pakkudes klientidele terviklikke ehituslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ehitusmaailmas on üha olulisem leida usaldusväärne partner, kes suudaks pakkuda laia valikut montaažitööde teenuseid alates teraskonstruktsioonidest kuni galeriide koostamiseni. Üks selline usaldusväärne partner on Eesti ettevõte FERROL OÜ. Nende pikaajaline kogemus ja mitmekülgne võimekus on teinud neist esimese valiku klientide jaoks, kes vajavad terviklikke lahendusi ehitusprojektidele.

FERROL OÜ pakub laia valikut montaažitööde teenuseid, mis on jaotatud nelja põhivaldkonda:

  • Ettevõte omab ulatuslikku kogemust teraskonstruktsioonide montaažis. Olgu selleks tööstushooned, sillad või muud suuremahulised rajatised, FERROL OÜ meeskond suudab tagada kiire ja täpse teraskonstruktsioonide paigaldamise.
  • Tootmisprotsesside efektiivsus sõltub sageli paigaldatud seadmetest ja tootmisliinidest. FERROL OÜ on spetsialiseerunud erinevate tootmisliinide montaažile, mis aitab klientidel oma tootmist tõhustada ja optimeerida.
  • Ehitiste välisilme ja vastupidavus sõltuvad suuresti õigest paneelide ja katuse paigaldamisest. FERROL OÜ meeskond omab vajalikku ekspertiisi, et tagada paneelide ja katusekomponentide korrektne paigaldamine.
  • Galeriid on oluline osa paljudest ehitusprojektidest, olgu selleks siis jalakäijate sildadest või muudest kõrgendatud konstruktsioonidest. FERROL OÜ oskab ehitada ja paigaldada galeriisid vastavalt klientide vajadustele ja nõuetele.

Üks FERROL OÜ eripära on nende võimekus pakkuda terviklikke lahendusi alates projekteerimisest ja tootmisest kuni paigaldamiseni. See tähendab, et klientidel on võimalus töötada ühe partneriga, kes suudab katta kõik nende montaažiga seotud vajadused. See säästab aega, ressursse ja tagab projekti sujuva kulgemise algusest lõpuni.

Kui otsite usaldusväärset partnerit montaažitööde ja ehitusprojektide jaoks, siis FERROL OÜ on teie jaoks õige valik. Nende meeskond omab pikaajalist kogemust ja teadmisi ning on valmis võtma vastu erinevaid väljakutseid.

Teie ehitusprojekti edu ja usaldusväärse partneri leidmine on oluline, ja FERROL OÜ on valmis teid sel teekonnal toetama. 

Võtke meiega ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

kontakt

FERROL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark S.

FERROL OÜ tegi suurepärast tööd teraskonstruktsioonide paigaldamisel!

- Priit P.

Nende meeskond oli kiire ja professionaalne tootmisliinide montaažis.

- Martin T.

Tänu nende terviklikule lahendusele sujus projekt suurepäraselt.

FERROL OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Ferrol oli asutatud 2019.aastal. 2023.aastal firma põhitegevusalaks oli: - elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Müügitulumoodustas 2023.aastal 258 652eur. 2023.aastal töötajate keskmine arv oli 4 inimest. Juhatuse liikmetele 2023.aasta jooksul tasumine juhatuse ega nõukogu liikmetele polnud teostatud.

Dropdown

kõik artiklid

Terviklikud lahendused teie tootmisliini montaažiks

Tänapäeval on tootmisliinid lahutamatu osa paljude ettevõtete igapäevastest tegevustest. See on oluline komponent, mis aitab ettevõtetel toota suures koguses to
ssb.ee
Tänapäeval on tootmisliinid lahutamatu osa paljude ettevõtete igapäevastest tegevustest. See on oluline komponent, mis aitab ettevõtetel toota suures koguses tooteid lühikese aja jooksul. Kuid selleks, et tootmisliin töötaks sujuvalt ja tõhusalt, on vaja tagada, et kõik selle komponendid oleksid õigesti paigaldatud ja töötaksid koos. Siin tuleme meie mängu. Pakume kvaliteetseid tootmisliini montaaži teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja nõudmistele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on võimelised pakkuma terviklikke lahendusi alates projekteerimisest ja tootmisest kuni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.