Rohkema info nägemiseks:

SOLEVAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme sisekliima parandamisega, pakkudes kvaliteetseid ja professionaalseid lahendusi kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sisetemperatuur ja õhukvaliteet on olulised tegurid meie igapäevaelus. SOLEVAN OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete lahenduste pakkumisele, tagades mugava sisekliima nii kodus kui ka töökohal. Oleme pühendunud teie mugavusele ja heaolule ning oleme valmis aitama teil luua ja säilitada optimaalse sisekliima.

Meie ettevõte on pikaajalise kogemusega kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete valdkonnas. Oleme töötanud erinevate projektidega, alates eramajadest kuni suurte tööstushooneteni. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valmis pakkuma teile parimat nõu ja teostama professionaalset paigaldust ning hooldust.

Kliendid on meie tegevuse keskmes. Me mõistame, et igal kliendil on unikaalsed vajadused ja eelistused, seega kohandame alati meie lahendusi vastavalt konkreetsele projektile. Teie mugavus on meie jaoks prioriteet, ja me teeme kõik endast oleneva, et pakkuda teile kõrgekvaliteedilist teenust.

Meie ettevõte kasutab ainult kvaliteetseid seadmeid ja materjale oma projektides, tagades seeläbi pikaajalise vastupidavuse ja tõhususe. Lisaks paigaldusele pakume ka regulaarset hooldust ja remonti, et tagada teie süsteemi sujuv ja häireteta töö.

Oleme pühendunud keskkonna kaitsmisele ning pakume klientidele energiasäästlikke ja keskkonnasõbralikke kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete lahendusi. Need lahendused mitte ainult ei aita säästa energiat ja raha, vaid vähendavad ka teie ökoloogilist jalajälge.

Oleme uhked oma püsiklientide üle, kes on meile lojaalsed aastate jooksul. Nende usaldus on meie jaoks hindamatu ning see innustab meid jätkuvalt pakkuma parimat teenust.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes saaks aidata teil luua ja hoida mugavat sisekliimat, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Me oleme siin, et teid aidata ja tagada, et teie kodu või ettevõtte sisekliima oleks alati optimaalne.

Laske SOLEVAN OÜ-l aidata teil luua mugav ja tervislik sisekliima, mis vastab teie vajadustele ja ootustele!

krxstjan@hotmail.com
+372 5309 3772

SOLEVAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan S.

Suurepärane teenus ja kiire paigaldus! Olen äärmiselt rahul.

- Erki L.

Kvaliteetsed seadmed ja professionaalne meeskond. Soovitan!

- Peeter P.

Ventilatsioonisüsteem töötab suurepäraselt. Aitäh!

Ventilatsioonide paigaldus - olulised sammud tervisliku sisekliima loomiseks

Kui räägime sisekliimast, on ventilatsioon oluline osa mugavuse ja tervise tagamisel. Ventilatsioon aitab eemaldada õhust saasteaineid, säilitades puhta ja värske õhu ning kontrollides niiskustaset. Selles artiklis uurime olulisi samme ventilatsioonisüsteemi paigaldamisel, mis on vajalikud tervisliku sisekliima loomiseks teie kodus või ärihoones. 1. Sobiva ventilatsioonisüsteemi valik Esimene ja olulisim samm ventilatsioonisüsteemi paigalduseks on sobiva süsteemi valik vastavalt teie vajadustele ja eelarvele. Erinevad ruumid võivad nõuda erinevaid lahendusi, nagu mehaanilised või

Dropdown

kõik artiklid

Ventilatsioon - tervisliku sisekliima oluline komponent

Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast, seega on väga oluline, et selles oleks hea sisekliima. Üks peamine komponent, mis mõjutab meie tervist ja mu
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast, seega on väga oluline, et selles oleks hea sisekliima. Üks peamine komponent, mis mõjutab meie tervist ja mugavust kodus, on ventilatsioon. Ventilatsioon on palju enamat kui lihtsalt akende avamine ja sulgemine - see on oluline komponent tervisliku sisekliima saavutamisel ja hoidmisel. Selles artiklis uurime, miks ventilatsioon on nii tähtis ja kuidas see mõjutab meie igapäevaelu. Ventilatsioon on protsess, mis hõlmab värske õhu sissevoolu ja kasutatud õhu väljavoolu meie kodust või töökohast. Selle ülesandeks on tagada õhuvahetus, mis hoiab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.