Rohkema info nägemiseks:

MOONHUB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 71; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MOONHUB OÜ kohta arvamuslugu!"

MOONHUB OÜ hetkeolukord

Juba 71 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldinfo

Moonhub on Tallinnas asuv kaasav konsultatsiooni- ja kauplemisettevõte , mis on spetsialiseerunud kvaliteetsele nõustamisele ja Commodity kaubandusele.

Meie põhirõhk on suunatud lämmastikväetiste ning põllumajandustoodete, sealhulgas teravilja, õliseemnete ja nende derivaatide müügile ja vahendamisele.

Aitame ettevõtteid tehingute, keerukate projektide ja vaidlusküsimuste lahendamisel, suudame kaubelda klientidele parimad hinnad ja lepingutingimused.

Meie kliendid ulatuvad suurtest rahvusvaheliselt börsil noteeritud ettevõtetest ja organisatsioonidest kuni väikeettevõteteni. Meie teadmised võimaldavad meil lahendada keerulisi probleeme, abistada tehingute tegemisel ning pakkuda lühi- ja pikaajalist strateegilist nõustamist, pakkudes integreeritud ja proaktiivset lähenemist teie vajadustele. Oleme Moonhubis uudishimulikud uute lahenduste ja uute äritegevuse viiside vastu.

http://moonhub.com.ee/

Teenused

Meie teenuste hulka kuuluvad: (cid:127) Õigusteenused (cid:127) Kauplemis- ja vahendusteenused (cid:127) Äri- ja juhtimiskonsultatsioonid (cid:127) Tarkvara testimine ja IT- õiguse konsultatsioonid

Mida Moonhub pakub

Õigusteenused. Moonhubi meeskonnal on ulatuslik töökogemus äriõiguse, lepinguõiguse ja IT-õiguse alal. Moonhub pakub läbirääkimis- ja lepinguteenuseid.

Aitame teie ettevõttel äripartneritega lepingute sõlmimisel. Läbirääkimised lepingu tingimuste ja sätete kohta on meie meeskonna üks peamine töösund.

Kauplemis- ja vahendusteenused. Moonhub on üks Eesti turu vahendajatest, kes on spetsialiseerunud keemilistele väetistele: Ammooniumnitraat, Uurea,

NPK, mis katab lepingud Eestis ja Läänemere turul. Tänu kogenud meeskonnale suudame pakkuda professionaalset ja tõhusat teenust ning kaubelda klientidele parimad hinnad ja lepingutingimused. Pakume ka maisi, sojašroti, päevalillešroti, päevalillekooki.

Äri- ja juhtimiskonsultatsioonid. Meie teadmised võimaldavad meil lahendada keerulisi probleeme, abistada tehingute tegemisel ning anda lühi- ja pikaajalist strateegilist nõu.

Tarkvara testimine ja IT-alane nõustamine. Moonhubis on suured kogemused juriidilises sektoris nii funktsionaalsete kui ka mittefunktsionaalsete testimiste alal. Suudame testida juriidilist tarkvara, et anda ettevõtetele kindlustunnet, mida nad vajavad äri toetavate tarkvararakenduste juurutamisel või uuendamisel.

Väärtused

Moonhub otsib tasakaalustatud lahendusi, mis toovad kasu inimestele, keskkonnale ja ühiskonnale. Tegeleme mitmesuguste tegevustega, mis aitavad kaitsta ja arendada maailma, milles me elame. Meie strateegia ja äri põhinevad meie neljal väärtusel: meeskonnatöö, kvaliteet, terviklikkus ja pühendumus. Oma väärtuste kaudu toetame ja panustame erinevate tegevuste kaudu sotsiaalsesse arengusse.

Töökeskkond

Töötame aktiivselt ja sihikindlalt mitmekesisusega, mitte ainult selleks, et tagada oma klientide abistamiseks õiged teadmised, vaid ka seetõttu, et meie kohus on luua õiglane ja kõigile võrdsete võimalustega töökoht.

Meie hinnanguline brutotöötasu 2023. aastal oli 4538.00 EUR.

Pidev kasv

Moonhubi tegevus on suunatud pidevale kasvule, et tõsta tootmise ja teenuste kvaliteeti ning klientide rahulolu. Oleme kasvanud alates ettevõtte asutamisest 2019 aastal. 2023 aastal oli Moonhubi käive 162 080 EUR.

Aasta 2022 eesmärkideks seadis juhatus endale eesmärgi suurendada 2023. aastaks müügi ja põllumajandustoodete vahendamise osakaalu käibes. Eesmärk saavutati edukalt ning ettevõtte käive suurenes märkimisväärselt. Kuid tööjõukulud kasvasid samuti, kuna nimetatud tehingud nõudsid pidevat tööd meie töötajatelt. Commodity müük ja vahendus on kasvanud kuni 50 % müügitulust, samas 2023 aastal ei ole meie saanud ühtegi tellimust programmeerimis alal, mis näitab, et majanduslangus mõjub IT sfäärile väga tugevalt.

Peamised finantsnäitajad

MOONHUB OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.