Rohkema info nägemiseks:

HJMV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusettevõte, kes spetsialiseerub kõikehõlmavatele ehituslahendustele, hõlmates võtmed kätte ehitust, katuste ehitust, siseviimistlustöid, põrandatöid ja fassaaditöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

HJMV OÜ on Eestis tegutsev ehitusettevõte, mis on tuntud kui usaldusväärne partner kõikide ehitusalaste vajaduste jaoks. Meie pühendumus kvaliteedile ja mitmekülgsetele ehituslahendustele on teinud meist eelistatud valiku klientidele, kes otsivad siseviimistlustöödest kuni võtmed kätte ehituseni ulatuvaid teenuseid.

Me mõistame, et ehitusprojektide algus võib olla keeruline ja stressirohke. Seetõttu pakume võtmed kätte ehitusteenust, mis hõlmab kogu protsessi alates ideest kuni valmis objektini. Olgu tegemist uue kodu ehitamisega või olemasoleva renoveerimisega, meie kogenud meeskond tegeleb kõikide ülesannetega, et tagada sujuv ja kvaliteetne tulemus.

Meie eksperdid on spetsialiseerunud katuste ehitusele ja remondile. Olgu vajadus uue katuse paigaldamise, lekete parandamise või katuseisoleerimise järele, me pakume parimaid lahendusi, mis tagavad teie kodu katuse vastupidavuse ja funktsionaalsuse.

Siseviimistlus on see, mis muudab teie kodu tõeliselt isikupäraseks ja hubaseks. Meie meeskond tegeleb kõikide siseviimistlustöödega, sealhulgas maalimise, põrandakatete paigaldamise, ja interjööri kujundamisega, et luua ruum, mis vastab täpselt teie soovidele ja vajadustele.

Kui soovite uuendada põrandaid, siis oleme teie jaoks olemas. Meie põrandatööde kogemus hõlmab erinevaid materjale, alates puitpõrandatest kuni plaatimiseni, tagades siledad ja vastupidavad põrandapinnad.

Fassaad on teie hoone esimene visiitkaart, seega on selle seisukord oluline. Meie fassaaditööde meeskond pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad nii fassaadi värvimist kui ka renoveerimist, et anda teie hoonele värskendatud ja atraktiivne välimus.

HJMV OÜ on pühendunud teie ehitusprojekti edukaks elluviimiseks ning tagame kvaliteedi igas etapis. Teie ehitusalased vajadused on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust ja leiame ka teile sobiva ehituslahenduse!

jaanika.viirmaa@gmail.com
+372 5363 9707

HJMV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria S.

Siseviimistlus muutis meie kodu hubaseks ja ilusaks.

- Jaan K.

HJMV OÜ renoveerimismeie ja tulemus on väga ilus!

- Mark T.

Katusetööd läksid sujuvalt. Paari päevaga sai katus uue välimuse.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Põrandatööd on kodu ilu alus

Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast, ning selle ilu ja mugavus mängivad meie heaolu ja rahulolu suurel määral. Üks olulisemaid aspekte, mis kujundavad meie kodu välimust ja funktsionaalsust, on põrandad. Põrandatööd ei ole pelgalt praktiline vajadus, vaid võimalus lisada kodu stiilile ja isikupärale unikaalne puudutus. Põrandatööde alustalaks on valik õige põrandamaterjali järele. Turul on lai valik võimalusi, mis hõlmavad puitu, keraamikat, laminaati, vaipa, betooni ja palju muud. Igat tüüpi materjalil on oma eelised ja iseloom, mis võib olla seotud vastupidavuse, hooldamise,

Dropdown

kõik artiklid

Üldehitus - teie unistuste kodu

Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma elust. See on mitte ainult varjupaik, vaid ka koht, kus me loome mälestusi, kasvame ja naudime oma lähedaste seltsk
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma elust. See on mitte ainult varjupaik, vaid ka koht, kus me loome mälestusi, kasvame ja naudime oma lähedaste seltskonda. Seepärast on äärmiselt oluline, et meie kodu vastaks meie vajadustele ja soovidele ning oleks just selline, nagu oleme alati unistanud. Üks oluline samm selle teekonna alguses on kvaliteetne üldehitus, mis aitab meil oma unistuste kodu luua. Iga kodu algab mõttega, ja seejärel liigub samm-sammult konkreetsete plaanide ja projektide juurde. Üldehitus on just see etapp, mis võtab teie ideed ja visioonid ning muudab need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.