Rohkema info nägemiseks:

JGRDISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1809; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta JGRDISAIN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Aromatic 89 maailma, kus lõhnad muutuvad kunstiks ja eneseväljenduse vahendiks.

Meie parfüümide kollektsioon on hoolikalt loodud nii meestele kui naistele, tõestades meie pühendumust kvaliteedile ja elegantsile. Iga lõhn meie kollektsioonis jutustab lugu sellest, kes sa oled ja kes sa soovid olla.

Aromatic 89 usub, et parfüüm on rohkem kui lihtsalt meeldiv aroom; see on isiklik allkiri, mis jätab kustumatu jälje. Meie parfüümid on loodud peegeldama sinu sisemist jõudu ja enesekindlust, lubades sul eluteel liikuda väärikuse ja kindlusega.

Rafahia Unisex Eau De Parfum kehastab jõudu ja kindlust roosa pipra, safrani ja kardemoni tipunootide seguga, mis õhkab võluvat elegantsi. Südamenootides õitsev roos ja oud peegeldavad sinu sisemist tugevust, samal ajal kui põhjanoodid merevaik, vanill, patšuli ja sandlipuu innustavad sind haarama oma sügavamaid soove.

Frélème Eau De Parfum naistele püüab kinni vabaduse olemuse - vabaduse olla täielikult sina ise. Looduse ilust inspireeritud Frélème on elu ja piiramatuse rõõmu tähistamine.

Onore Eau De Parfum meestele on lõhn, mis ületab kõik tõkked ja otsib põnevaid seiklusi. Eksootiline segu kardemonist, roosast piprast ja violetsetest lehtedest on keerukuse ja seikluse täiuslik sulam, mis tervitab sind hetkel, kui kannad Onore't.

Meie pühendumus tipptasemele ulatub kaugemale parfüümidest. Pakume ka valikut kodulõhnu, et luua sinu eluruumi kutsuv õhkkond, autolõhnu, et tagada meeldivad teekonnad, ja ilutooteid, et täiendada sinu isiklikku hoolitsusrutiini.

Avasta meie kollektsioon ja leia lõhn, mis räägib sinuga. Võta lõhnakunsti enda kätte Aromatic 89-ga ja lase oma parfüümil jutustada sinu lugu.

Küsimuste või abi korral on meie klienditeeninduse meeskond alati valmis sind aitama aadressil pood@aroomikas.ee või telefonil +37258905889. Koge Aromatic 89 parfüümide võlu juba täna ja lase oma lõhnal jätta kestev mulje.

vaata lisaks!

JGRDISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Suur aitäh kingituse eest🙏. Aroom on lihtsalt suurepärane 💛💙💙💚💜❤️

- Igor

Tänan kommide eest 🙂 ja lõhn on ka suurepärane!

- Inga

Aitäh kiirete vastuste eest ja väga kiire tarne eest. Teilt on alati suur rõõm koos kaubaga üllatusi saada! Aitäh! 🙏

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JGRDISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevusala muuta pole plaanis.

Dropdown

kõik artiklid

Autolõhnastaja terveks aastaks!

Teie meeldejäävaimateks reisihetkedeks loodud eksklusiivsete autolõhnade kollektsioon, mis rõõmustab teid aastaringselt! Autolõhnastaja komplektis on 1 klamber
ssb.ee
Teie meeldejäävaimateks reisihetkedeks loodud eksklusiivsete autolõhnade kollektsioon, mis rõõmustab teid aastaringselt! Autolõhnastaja komplektis on 1 klamber ja 12 kapslit. Jagub terveks aastaks! Teie meeldejäävaimateks reisihetkedeks loodud eksklusiivsete autolõhnade kollektsioon, mis rõõmustab teid aastaringselt! Luksus ja eksklusiivsus on teie autole mõeldud õhuvärskendaja koos 12 populaarseima Aromatic •89• aroomikapsliga. Minimalistliku disainiga autosalongi õhuvärskendaja on elegantne disainielement teie autos, mis kiirgab valitud lõhnu kuni 30 päeva! Ainulaadsed autolõhnastaja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.