Rohkema info nägemiseks:

ALUFER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud klaasfassaadide paigaldamisele, eritellimussauna uste meisterdamisele, dušiseinte püstitamisele ja klientide vajadustele vastavate klaaslahenduste pakkumisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

ALUFER OÜ selge visioon: läbipaistvuse loomine elu struktuuridesse

Meie meeskond on spetsialiseerunud mitmekülgsetele klaasehitusteenustele, hõlmates klaasfassaadide paigaldamist, eritellimussauna uste valmistamist, dušiseinte püstitamist ning klientide individuaalsetele vajadustele kohandatud klaaslahenduste pakkumist.

Kujutage ette kohta, kus seinad räägivad taevalaotusega, kus sauna soojus on ümbritsetud elegantsiga ja kus lihtne duši all käimine muutub kunstiga suhtlemiseks. See on maailm, mida ALUFER OÜ ette kujutas, ja iga klaasitahvliga muutsid nad selle visiooni reaalsuseks.

Meie klientuur, keerukas segu arhitektidest, sisekujundajatest, ehituskunstnikest ja nõudlikest koduomanikest, ei ole lihtsalt kliendid; nad on disaini ja innovatsiooni tantsupartnerid. Nad on visionäärid, kes mõistavad, et ruumid, kus me elame, peaksid olema meie endi peegeldus – avatud, läbipaistvad ja täis valgust.

ALUFER OÜ eetose südames on pühendumus mitte ainult klientide ootustele vastata, vaid neid ületada. Meie missioon on sama selge kui klaas, mida paigaldame: spetsialiseeruda klaasfassaadide paigaldamisele, luua kohandatud saunauksi, mis on enamat kui sissepääsud, püstitada dušiseinu, mis teevad enamat kui kaitsevad, ja pakkuda erilisi klaasilahendusi, mis on sama ainulaadsed kui inimesed, kes neid inspireerivad.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

ALUFER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Piret N.

Dušiseina paigaldus sujus kiirelt ja professionaalselt. Väga rahul lõpptulemusega!

- Kairit L.

Eritellimusel valminud saunauks on tõeline kunstiteos, tänu teie meisterlikkusele!

- Toomas R.

Kliendikeskne lähenemine ja personaalsed klaaslahendused - teie tase on tõeliselt kõrge!

ALUFER OÜ tegevusaruanne 2022

Alufer OÜ on asutatud 08.05.2019 a. Alufer OÜ põhitegevusalaks on klaasimistööd. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest, kellele 2022.a. juhatuse liikme tasu ei makstud. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas kohandatud klaasidisain võib teie kodu muuta

Tere tulemast kohandatud klaasidisaini maailma, kus funktsiooni ja kunstilisuse sulandumine toob eluruumidesse uut elu. Meie peamine sihtrühm, sealhulgas arhite
ssb.ee
Tere tulemast kohandatud klaasidisaini maailma, kus funktsiooni ja kunstilisuse sulandumine toob eluruumidesse uut elu. Meie peamine sihtrühm, sealhulgas arhitektid, sisekujundajad, ehitusettevõtted ja nõudlikud koduomanikud, mõistavad klaasi transformeerivat jõudu. See pikem blogipostitus uurib viit uuenduslikku viisi, kuidas kohandatud klaas võib teie kodu tõsta tavalisest erakordseks, samal ajal omaks võttes keskkonnasõbraliku klaasiehituse ja viimased klaasidisaini trendid. 1. Esteetika täiustamine eritellimusel klaasitöödega Kujutage ette ruumi sisenemist, mida valgustab pehme, loomulik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.