Rohkema info nägemiseks:

GERMAN LARKIN MEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 227; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GERMAN LARKIN MEDIA kohta arvamuslugu!"

GERMAN LARKIN MEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

German Larkin Media OÜ on 2019. aastal asutatud kiiresti kasvav ja tõhus ettevõte. Ettevõte toodab kvaliteetset foto- ja videosisu rahvusvahelistele kaubamärkidele. Ettevõte tegeleb peamiselt moe- ja ehete luksusbrändidega, samuti on ettevõte spetsialiseerunud sisu tootmisele moe- ja luksuskaupade valdkonna kuulsustele ja arvamusliidritele.

Aruandeaastal osutati foto- ja videosisu tootmise teenust. Ettevõte suutis aruandeperioodil kasvatada käivet ja jätkata kasumlikku tegevust.

Aruandeaastal kasvas müügitulu poolteist korda ning moodustas kokku üle 1,1 miljoni euro; kasum enam kui kahekordistus ning moodustas 445 789 eurot.

Tööjõukulusid maksti kokku välja 149 184 eurot. Ettevõttel on üks juhatuse liige, kes vastutab ettevõtte tegevuse, kommunikatsiooni, kliendisuhete, raamatupidamise ja kvaliteedikontrolli eest. Aruande aastal juhatuse liikme hüvitis moodustas 16 250 eurot.

Teenused

German Larkin Media OÜ pakub rahvusvahelistele klientidele kompleksteenust, mis ühendab endas pildistamise ja filmimise koordineerimise, materjalide professionaalse valiku ja montaaži ning digimaterjalide järeltöötluse. Tänu paindlikule korraldusele ja valdkonna asjatundlikkusele on

German Larkin Media OÜ-l ainulaadne võimekus toota kõrgeima kvaliteediga foto- ja videosisu suurtes kogustes, kiiresti ja tõhusalt.

Ärikliendid

Äriklientidele pakume kiiret foto- ja videosisu tootmist kõrgeima kvaliteediga, mis vastab rahvusvaheliste luksuskaupade tippbrändide kuvandile ning spetsiifiliste rekvisiitidega, mis töötlevad pilte tõhusa kommunikatsiooni ülesehitamiseks, eriti sotsiaalmeedia kanalite, enamasti Instagrami kaudu. Oleme spetsialiseerunud eriliste sündmuste pildistamisele ja filmimisele, mida meie ärikliendid korraldavad erinevates maailma paikades, peamiselt eksklusiivsetes luksuslikes sihtkohtades rahvusvahelisele ajakirjandusele, valdkonna olulistele arvamusliidritele ja rahvusvahelistele kuulsustele korraldatavad sündmused.

Erakliendid

Erakliendile pakume foto- ja videosisu tootmist meeldejäävatel tähtsündmustel, pulmades või juubelitel jms. Pakume kõrgeimat pildi- ja filmikvaliteeti ning enneolematut tootmiskiirust.

Kokkuvõte

Meie äriklientide arv, kes meilt sisutootmist tellivad, püsib stabiilsena, kuna seame esikohale pikaajaliste suhete arendamise kaubamärkidega ning pakume kvaliteetset ja mitmekesist teenusepaketti. Ettevõte on aruandeaastaks seatud eesmärgid täitnud ning kavandatud tegevustega on kaasnenud äriedu. Aruandeaasta jooksul loodi uusi ärikontakte ning tõusis meie kliendibaasi kvaliteet ja kõrge maine. Produktsiooni keskmine eelarve kasvas koos meie poolt tarnitavate toodete (pildid ja filmid) kvantiteedi suurenemisega, samuti tõusis järeltöötluse kvaliteet ning meie asjatundlikkus pakutavate toodete kommunikatiivse efektiivsuse osas.

Järgmise majandusaasta eesmärkideks on teenuste püsivalt kõrge kvaliteedi ja tegevuse jätkusuutlikkuse tagamine, koostöö arendamine partneritega, müügikäibe ja kasumi suurendamine.

GERMAN LARKIN MEDIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.