Rohkema info nägemiseks:

JN AUTOHOOLDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5825; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JN AUTOHOOLDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas Teie auto vajab hoolitsust? JN cardetailing pakub kvaliteetset auto iluhooldusteenust, mis on suunatud just Teie soovidele ja vajadustele. Miks valida meid? Sest meie südameasjaks on Teie sõiduki sära ja välimus ning meie eelised teevad meist parima valiku!

Minu ettevõte on ühemeheettevõte, mis tähendab, et olen pühendunud oma klientidele ning usun, et personaalne lähenemine on võti parima tulemuse saavutamiseks. Ma ei paku lihtsalt teenuseid, vaid jõuan koos kliendiga parima lahenduseni. Olgu selleks kvaliteetne autopesu, värvipinna taastamine, värvipinna kaitsetöötlused, interjööri puhastus või eriprojektid.

  1. Personaalne lähenemine vastavalt kliendi soovile: Iga auto on erinev ja vajab individuaalset hoolitsust. Ma kuulan Teie soove ja tagan, et teenus vastab täpselt Teie ootustele.

  2. Pühendumine 200% antud tööle: Olen kirglik oma töö vastu ning panen end maksimaalselt proovile, et tagada sõiduki veatu välimus ja sära.

  3. Suusõnaliselt soovitatud: Minu töö tulemused räägivad enda eest. Olen uhke selle üle, et 80-85% minu klientidest tuleb minu juurde suusõnaliselt soovituste kaudu.

  4. Osalemine erinevates projektides: Minu tegevus ei piirdu ainult autohooldusega. Olen kaasatud erinevatesse projektidesse alates reklaamvõtetest kuni autonäitusteni, mis tõestab minu pühendumust ja usaldust valdkonnas.

  5. Pikaajaline töökogemus erinevate autotüüpidega: Minu kogemused ulatuvad USA muskelautodest kuni tarbesõidukiteni. Teie auto on minu jaoks alati kogenud kätes.

  6. Regulaarsed täiendkoolitused: Järgin pidevalt tööstuse arenguid ja uuendusi, et pakkuda Teile alati parimat teenust, mis rajaneb viimastel teadmistel ja oskustel.

Kui soovite, et Teie auto oleks koheldud lugupidamisega ja saaks just selle hoolduse, mida vajab, siis valige JN cardetailing. 

Võtke minuga ühendust juba täna!

uuri lisaks

JN AUTOHOOLDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert K.

JN cardetailing on tõeline leid - personaalne teenindus ja tulemus on alati suurepärane.

- Lauri F.

Väga rahul oma auto värvipinna taastamise ja kaitsetöötlusega. Parim teenus, mida kogenud!

- Kaisa N.

Usaldusväärne ja professionaalne partner autode hoolduses.

MIKS TUUA AUTO MEIE JUURDE?

1) 100% PAKUTAVA TEENUSE TUNDMINE. Tuginedes pikaajalisele kogemusele selgitame Teie sõiduki seisukorrast lähtuvalt, millised on parimad võimalikud teemused Teie autole. 2) KVALITEET 85-95% klientidest leiab meid tänu varasemate klientide soovitusel. Seda tänu 100% pühendumisele, mis tagab maksimaalse tulemuse, mida julgeme ka garanteerida. 3) TEAME, MIS TÖÖTAB JA MIS MITTE 15+ aastat autode poleerimis, vahatamis, keraamilise pinnatöötlusega tegeledes omame kogemusi erinevate  tipptootjate abrasiivide, autokeemia, pinnatöötlus vahenditega. Tänu sellele, on tekkinud kindel tööspetsiifika

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid teenuseid ma pakun?

Avastage autohoolduse maailm koos JN Autohooldusega! Pakun laia valikut professionaalseid teenuseid, mis aitavad teie sõidukil alati särada. Olenemata sellest,
ssb.ee
Avastage autohoolduse maailm koos JN Autohooldusega! Pakun laia valikut professionaalseid teenuseid, mis aitavad teie sõidukil alati särada. Olenemata sellest, kas soovite lihtsat välispesu või põhjalikku detailingut, leian teie autole just õige hoolduslahenduse. Minu eesmärk on anda teie autole parim sära ja kaitse ning teen seda suure pühendumusega. Pakun mitmesuguseid teenuseid, alates lihtsast välispesust kuni põhjaliku detailinguni. Lisaks sellele saate valida erinevaid hoolduspakette vastavalt teie vajadustele. Olen uhke, et kasutan kvaliteetseid tooteid ja pidevalt täiendan oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.