Rohkema info nägemiseks:

RM VIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitus- ja renoveerimisteenustele, alates vundamendi ehitusest kuni siseviimistluseni ning pakume kvaliteetset ja usaldusväärset lahendust igasugustele ehitusprojektidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme kogenud ehitus- ja viimistlustööde valdkonnas ning omame laialdast kogemust erinevate projektide elluviimisel. Meie meeskond on pühendunud kvaliteetsele tööle ja klientide rahulolu saavutamisele igas etapis.

Kui otsite usaldusväärset ja kvaliteetset ehitus- ja siseviimistlustööde partnerit, siis RM Viimistlus on just see ettevõte, mida vajate. Oleme spetsialiseerunud erinevatele ehitus- ja siseviimistlusteenustele ning pakume kliendile võtmed kätte ehituse lahendusi, mis vastavad täpselt teie vajadustele.

Meie ettevõte on pühendunud kvaliteetsete ehitustööde tegemisele ning tagame, et kõik meie projektid läbivad põhjaliku ehitusettevalmistuse ja projekteerimise protsessi. Alates vundamendi ehitusest kuni katuse paigalduseni teeme kindlaks, et kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud ja täidavad kõrgemaid standardeid.

Lisaks ehitustöödele teostame ka elektritöid ja sanitaartehnilisi töid, mis tagavad teie kodu või äriruumide funktsionaalsuse ja mugavuse. Oleme kogenud meeskond, kes järgib ranget ohutusprotokolli ja kasutab parimaid tehnikaid, et tagada kõikide tööde korrektne ja tõhus teostamine.

Meie siseviimistlusmeeskond on valmis viima teie ruumid uuele tasemele. Olgu selleks siis põrandakatete paigaldus, värvimine ja tapeetimine või erilahenduste loomine valgustus- ja küttesüsteemide osas - meil on olemas kogemus ja teadmised, et muuta teie unistused reaalsuseks.

Kui soovite oma ehitus- või siseviimistlusprojektiga alustada, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme valmis kuulama teie ideid, pakkuma professionaalset nõu ning leidma teie vajadustele parima lahenduse. 

Võta ühendust:

 rmviimistlus@gmail.com
+372 5606 5554

RM VIIMISTLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Väga professionaalsed ja usaldusväärsed ehitustööde teostajad.

Meie vundament on perfektne. Aitäh!

- Maris L.

Suurepärane meeskond, kes viis meie ehitusprojekti edukalt lõpule!

- Oliver R.

Sujuv võtmed kätte ehitusprotsess, täpselt nii, nagu lubati. Tänud!

Loo unikaalne ja kaunis sisemus oma kodule

Unikaalse ja kauni sisemuse loomine oma kodule on oluline samm, mis aitab muuta kodu hubaseks ja isikupäraseks. RM Viimistlus pakub laia valikut siseviimistlustöid, mis aitavad teil realiseerida oma unistuste interjööri. Põrandakatete paigaldus on üks oluline osa siseviimistlustöödest. Olgu selleks puitparkett, laminaat, keraamilised plaadid või vaipkate, meie meeskond omab kogemust ja oskusi, et tagada põrandakatete professionaalne ja vastupidav paigaldus. Lisaks katete valikule saame aidata ka erinevate põrandaküttesüsteemide paigaldamisel, mis tagavad teie kodu soojuse ja mugavuse.

Dropdown

kõik artiklid

Nõuanded vundamendi töödeks - loo tugev alus oma kodule

Kui alustad uue hoone ehitamist või renoveerid olemasolevat, on üks olulisemaid aspekte tugeva vundamendi loomine. Vundament on hoone alus, mis kannab kogu kons
ssb.ee
Kui alustad uue hoone ehitamist või renoveerid olemasolevat, on üks olulisemaid aspekte tugeva vundamendi loomine. Vundament on hoone alus, mis kannab kogu konstruktsiooni ja tagab selle stabiilsuse ning vastupidavuse aastateks. Seega on oluline tagada, et vundamenditööd tehtaks professionaalselt ja hoolikalt. Siin on mõned nõuanded, mis aitavad sul luua tugeva aluse sinu ehitusprojektile. Konsulteeri professionaalidega: Vundamenditööd on spetsiifilised ja nõuavad erialaseid teadmisi ning kogemust. Konsulteeri alati ehitusinseneriga või vundamendispetsialistiga, et saada nõuandeid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.