Rohkema info nägemiseks:

DOMUS FND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 406; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DOMUS FND OÜ kohta arvamuslugu!"

DOMUS FND OÜ hetkeolukord

Juba 406 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Domus FND on ellukutsutud otsima, omandama, arendama ning valitsema üürivoogusid tootvaid kinnisvaraprojekte Eestis. Oleme varasematest aastatest, mille käigus peaasjalikult teostasime tasuvusanalüüsise erinevate kinnisvaraobjektide soetamiseks meie koostööpartnerite ning investorite huvides, edasi liikunud konkreetsete objektide arendustegevuse juhtimise faasi ning 2024 aastal ka valminud objektide igapäevase juhtimise faasi. Paralleelselt objektide omandamisele arenduse ning hilisema tekkiva rahavoo teenimise eesmärgil, pakume sisult sama teenust ka kinnistu omanikele. Viimased saavad meie turuteadmist kasutades teostada nii ostu- kui finantsanalüüsi oma kinnistule nii koos kui ilma hooneteta. Selle tulemusena sündiva positiivse investeerimisotsuse järel saame koostöös omanikuga arendustegevuse ellu viia Domus FND eestvedamisel.

Aruandeaastal teostasime juba sõlmitud lepingute baasil arendustegevusi meie lepingulise partneri Pelgulinna Tervisemaja OÜ uusarenduse objektil aadressil Tallinn Ädala 1, millise objekti lõpetamine ning üürnikele üleandmine toimub aastal 2024. Seejärel jätkab Domus FND antud objektil ka juhtimisteenuse osutamisega, mis ongi meie pikaajalise strateegia aluseks. Ehk olla eestvedav jõud nii kinnisvaraprojekti ettevalmistuse, arenduse & ehituse kui ka teostada objekti osas juhtimisteenust hilisemas rahavoogusid tootvas faasis.

Lisaks sõlmisime 2023 aastal uue koostöölepingu rahvusvahelise ettevõttega esmalt nii omanike nõustamiseks arendustegevuse ettevalmistuse faasis, kui hilisema ehitusetapi ettevalmistamiseks. Tehtud töö aitab omanikul juba viia Domus FND abil ka läbi ehitushange planeeritud arendustegevuse läbiviimiseks 2024 aastal, kui omanik otsustab projekti ellu viia. Lisaks otsime jätkuvalt ning teeme ostupakkumisi arendustegevuseks sobivate kinnistute omanikele, mille osas suudaksime arendustegevuse tulemusena tõsta objektide väärtust ning genereerida omanikele vaba rahavoogu. Selle tarbeks hoiame turuolukorraga kursis kogu Domus Kinnisvara ettevõtete klientuuri, kelle hulgast võivad tekkida ka tulevased tellijad ja/või investorid meie poolt eestvedavatesse kinnisvaraprojektidesse.

DOMUS FND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.