Rohkema info nägemiseks:

VILWOOD EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Anname alati oma parima, et tagada kvaliteet ja kliendi rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Vilwood Ehitus OÜ on kogemustega ehitusettevõte, mille meeskond on üle kümne aasta pühendunud ehitusvaldkonnale. Alustasime oma teekonda palkmajade ehitamise ja renoveerimisega ning oleme sellest ajast alates laiendanud oma tegevust üldehituse ja siseviimistluse valdkondadesse. Meie eesmärk on pakkuda klientidele võtmed kätte lahendusi nii uute kui ka vanade majade ja korterite taastamiseks ning teeme alati kõik endast oleneva, et tagada kvaliteet ja klientide rahulolu.

Kuigi meie peamiseks tegevuspiirkonnaks on Lõuna-Eesti, ei ole meile võõrad ka tööd üle Eesti. Meie professionaalne meeskond on valmis võtma vastu erinevaid ehitusprojekte, olgu need siis eramud, korterid või ärihooned.

Meie laiapõhjaline tegevus hõlmab üldehitustöid, siseviimistlust, puusepatöid, põrandatöid, eramu ehitust, terrasside ehitust ja fassaaditöid, ning meie kogemus ja oskused võimaldavad meil pakkuda mitmekülgseid lahendusi erinevatele ehitusvajadustele.

Vilwood Ehitus OÜ on tuntud oma pühendumise ja professionaalsuse poolest ning meie eesmärk on alati klientide ootusi ületada. Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, siis oleme valmis teie ehitusprojekti ellu viima, olgu see siis suur või väike.

VILWOOD EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaja K.

len nii rahul Vilwood Ehitus OÜ teenustega. Nad kujundasid ja ehitasid minu unistuste eramu ning nende tähelepanu detailidele oli imetlusväärne. Suurepärane töö!

- Pille P.

Vilwood Ehitus OÜ on usaldusväärne ja kvaliteetne ehitusettevõte. Nende meeskond viis meie terrassi ehituse kiiresti ja professionaalselt ellu ning lõpptulemus oli väga hea.

- Andres A.

Vilwood Ehitus OÜ osutus suurepäraseks partneriks meie rõdude renoveerimisel. Nad olid kiired, täpsete ajakavade ja kõrgekvaliteedilise tööga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VILWOOD EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Vilwood ehitus OÜ on ettevõte, mis asutati 07.06.2019. Sellest ajast alates on ettevõte keskendunud ehitustöödele, mis on nende põhitegevus. Vilwood ehitus OÜ on tõestanud end usaldusväärse ja kvaliteetse ehitusettevõttena, mille 2022. aasta müügitulu oli 143 279 eurot. See näitab, et ettevõte on stabiilne ja jätkusuutlik, suutes pakkuda oma klientidele kvaliteetseid teenuseid. Aruandeaasta kasum oli 11 302 eurot, mis näitab, et ettevõte on majanduslikult tugev ja suudab oma tegevust jätkata. See on oluline näitaja, mis kinnitab ettevõtte finantsstabiilsust ja võimet pakkuda oma klientidele

Dropdown

kõik artiklid

Kumb on soodsam, kas laudadest või kipsplaatidest seinad ja laed?

Kui võrrelda laudadest ja kipsplaatidest seinte ning lagede ehitamise kulusid, siis on tegemist väga individuaalse küsimusega. See sõltub paljudest teguritest,
ssb.ee
Kui võrrelda laudadest ja kipsplaatidest seinte ning lagede ehitamise kulusid, siis on tegemist väga individuaalse küsimusega. See sõltub paljudest teguritest, nagu piirkond, kus ehitus toimub, materjalide kättesaadavus, tööjõukulud jne. Kipsplaatide kasutamine on üldiselt odavam ja kiirem kui laudade kasutamine. Kipsplaadi paigaldamine on lihtsam ning kiirem, kuna kipsplaadid on standardmõõdus ja neid on lihtne paigaldada. Kipsplaadid on ka kergemad kui puit, mistõttu on nende paigaldamine füüsiliselt vähem koormav. Kipsplaadid sobivad hästi ka keerulisemate kujundustega seintele ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.