Rohkema info nägemiseks:

LUCAS MARINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut laevandusseadmeid, varuosi ja materjale, et rahuldada meie klientide mitmekesiseid vajadusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LUCAS MARINE OÜ usub, et meretööstuse süda lööb oma varustuse usaldusväärsuse ja materjalide kvaliteedi rütmis. Alates meie loomisest oleme olnud kindlameelsed oma missioonis pakkuda laia valikut laevandusseadmeid, varuosi ja materjale, et rahuldada meie klientide mitmekülgseid vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele peegeldub igas tootes, mida pakume, ja igas teenuses, mida osutame.

Meie kataloog on tunnistus meie pühendumusest merendussektorile, hõlmates kõike alates ÕHKOMPRESSORITEST kuni WENCONI TOODETENI, ja HÜDRAULIKA & PNEUMAATIKAST kuni VEE- JA REOVEEPUHASTUSLAHENDUSTENI. Mõistame iga komponendi kriitilist olemust teie laevade ja seadmete töökindluse säilitamisel.

LUCAS MARINE OÜga ei osta te lihtsalt toodet; investeerite partnerlusse, mis väärtustab innovatsiooni, tõhusust ja jätkusuutlikkust. Meie loosung 'Navigeerides eduni kvaliteetse varustusega!' on enamat kui lihtsalt sõnad – see on lubadus olla teie usaldusväärne liitlane tööstuses, mis ei maga kunagi.

Meie ekspertide meeskond on alati valmis teid igasuguste päringutega aitama, tagades, et teete oma konkreetsetele vajadustele parima valiku. Oleme uhked oma reageeriva klienditeeninduse ja võime üle pakkuda kohandatud lahendusi, mis parandavad teie operatsioone.

Valige LUCAS MARINE OÜ kõigi oma merendustarvete jaoks ja laske meil aidata teil suunduda edule parima klassi seadmete ja materjalidega. Päringuteks või oma nõudmiste arutamiseks võtke meiega ühendust aadressil lm@lucas-marine.com või helistage meile numbril (+372) 5688 0639.

Astuge oma teekonnale enesekindlalt, teades, et LUCAS MARINE OÜ on roolis, pakkudes teile vahendeid, mida vajate meretööstuse keerulistes vetes navigeerimiseks!

Vaata rohkem

LUCAS MARINE OÜ kontaktid

LUCAS MARINE OÜ tegevusaruanne 2022

Muude üld- ja eriotstarbeliste masinate ja seadmete hulgimüük

Dropdown

kõik artiklid

5 olulist ohutusvarustust teie alusele

Meeskonna ja reisijate ohutuse tagamine igal alusel on ülioluline. See vastutus ei ole ainult moraalne kohustus, vaid ka regulatiivne nõue. Õige ohutusvarustuse
ssb.ee
Meeskonna ja reisijate ohutuse tagamine igal alusel on ülioluline. See vastutus ei ole ainult moraalne kohustus, vaid ka regulatiivne nõue. Õige ohutusvarustuse olemasolu teie alusel võib hädaolukorras tähendada elu ja surma vahe. Selles postituses arutleme viie olulise ohutusvarustuse üle, mis peaksid olema igal alusel pardal. Päästevestid ja isiklikud ujuvusabivahendid (PFD-d) On mitmesuguseid PFD-sid, mis on mõeldud erinevate kehakaalude, veetegevuste ja alusetüüpide jaoks. On hädavajalik, et igal pardal oleval inimesel oleks õige tüüpi ja suurusega PFD. Kõik alused peavad vastama

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.