Rohkema info nägemiseks:

IINAF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 282; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IINAF OÜ kohta arvamuslugu!"

IINAF OÜ hetkeolukord

Juba 282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

IINAF OÜ alustas tegevust 2019 aastal. Ettevõtte põhitegevusala on programmeerimine (EMTAK kood 62011). Keskendutakse automaattestide koostamisele klientidele, vähesel määral teostatakse ka manuaalseid teste. Testitavateks objektideks on veebilehed ning veebi- ja mobiilirakendused. Testimiste eesmärk on saada kliendi teenustes vigade leidmine kiiremaks ja teenused tõrkevabalt toimima.

2022 aasta lõpuga sai läbi välismaine projekt ja töökoormus vähenes. 2023 aastal oldi partneriks kahele siseriiklikule ettevõttele. Järgmistel aastatel näeme fookust Eesti klientide teenindamisel ja väiksemas mahus välismaiseid projekte. Näeme trendi kus töömahud vähenevad ja meie klientidel on surve kulude vähendamisele ja see mõjutab ka IINAF OÜ käivet.

Konkurents antud valdkonnas tegutsemiseks on üha kasvav. IINAF OÜ eelisena konkurentide ees näeme Lääne-Euroopas või Ameerika

Ühendriikides tegutsevatest ettevõtetest madalamat hinda aga ka kiiret ja paindlikku reageerimist kliendi soovide suunal. Antud sektor on kasvufaasis kuid peamise riskina näeme üha kasvavat pakkumist Ida-Euroopas ja Indias mis on hinnalt odavam ja muudavad konkurentsi keerukamaks.

IINAF OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.