Rohkema info nägemiseks:

BETOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud üle Eesti kõrgkvaliteetsete betoonitööde teostamisele, pakkudes mitmekülgseid lahendusi, sealhulgas betoonpõrandate valamist ja uute majade vundamentide ehitust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Betox OÜ on usaldusväärne ettevõte, mis on spetsialiseerunud kõrgkvaliteetsete betoonitööde teostamisele. Meie kogemus ja pühendumus tagavad, et Sinu ehitusprojekt saavutab parima tulemuse.

Betoon on mitmekülgne materjal, mida vajatakse peaaegu igas ehitusprojektis. Betox OÜ pakub kõrgtasemel betoonitöid, tagades vastupidavad ja kvaliteetsed lahendused. Betoonpõrand on suurepärane aluspind, mis võimaldab mugavat kattematerjali paigaldamist. Teostame valutöid ja ehitame vastupidavaid betoonpõrandaid, luues ideaalse aluse Sinu kodu või äripinna jaoks.

Uue maja ehitamisel on vundament kriitilise tähtsusega. Betox OÜ spetsialistid tagavad, et vundamendi ehitus saab tehtud kogenud käte poolt, pakkudes nõu ja tuge kogu protsessi vältel. Sinu uue kodu alus on meie hoolitsuse all.

Oleme valmis vastama kõigile Sinu küsimustele betoonitööde ja meie teenuste hindade kohta. Kasuta päringuvormi või võta meiega ühendust e-maili või telefoninumbrite kaudu:

E-mail: info@betox.ee

Telefoninumbrid: +372 5851 6251 +372 5344 9728

UURI LISAKS

BETOX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak

Betox OÜ tegi suurepärast tööd meie betoonpõrandaga. Täpne ja kvaliteetne!

- Kadi

Suurepärane klienditeenindus ja täpne ajakava. Rõõm koostööst!

- Priit

Kiire reageerimine ja konkurentsivõimeline hind. Olen rahul!

Betooni tulevik: suundumused ja uuendused

Betoon on olnud ehituse selgroog sajandeid, arenedes algelisest looduslikest materjalidest segust kuni keeruka, insenertehniliselt kujundatud komposiidini. Tänapäeval on betoon kõige laialdasemalt kasutatav inimeste poolt valmistatud materjal planeedil ja selle areng jätkab olulist rolli ehitatud keskkonna kujundamisel. Innovatsioon betoonitehnoloogias on oluline mitte ainult konstruktsioonide sooritusvõime ja vastupidavuse tõstmiseks, vaid ka ehitustegevuse keskkonnamõju adresseerimiseks. Ehitussektor vastutab märkimisväärse osa globaalsetest süsinikdioksiidi heitmetest, seega on

Dropdown

kõik artiklid

Betooni armeerimine: Konstruktsioonide tugevdamine pikaajaliseks vastupidamiseks

Betoontehnoloogia on muutunud murranguliseks ehitusvaldkonnas, kuid siiski on oluline mõista, et puhta betooni kasutamine põrandate ehitamisel võib kaasa tuua m
ssb.ee
Betoontehnoloogia on muutunud murranguliseks ehitusvaldkonnas, kuid siiski on oluline mõista, et puhta betooni kasutamine põrandate ehitamisel võib kaasa tuua mitmeid väljakutseid. Betooni loomulikult kõrge kõvaduse ja madala tõmbetugevuse kombinatsioon nõuab tänapäeval armeerimise (sarrustamise) kasutamist, et tagada konstruktsiooni tugevus ja vastupidavus. Betooni Probleem: Kõvadus vs. Tõmbetugevus  Betooni kõvadus on tuntud ja eelistatud omadus, kuid sellel on madal tõmbetugevus, mis tähendab, et see ei talu hästi tõmbejõude. Eriti põrandakonstruktsioonides võib see viia pragude tekkeni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.