Rohkema info nägemiseks:

SIIRAI GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
SIIRAI GRUPP OÜ tegeleb kliimaseadmete paigalduse, hoolduse ja müügiga, pakkudes energiatõhusaid lahendusi klientide mugavuse ja säästlikkuse tagamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite tõhusaid ja usaldusväärseid kliimaseadme lahendusi, siis olete jõudnud õigesse kohta. SIIRAI GRUPP OÜ on teie usaldusväärne partner kõigis kliimaseadmetega seotud küsimustes, olgu selleks siis paigaldus, hooldus või müük.

Olgu tegemist õhk-vesi soojuspumpade, maaküte süsteemide või õhksoojuspumpadega, meie kogenud meeskond tagab, et teie kliimaseade saaks paigaldatud täpselt vastavalt teie vajadustele. Usaldage meid, et luua kodu, kus valitseb alati meeldiv kliima. Kliimaseadmed vajavad regulaarset hooldust, et tagada nende pikaajaline töökindlus ja tõhusus. Meie professionaalid teavad, kuidas hoolitseda teie seadmete eest nii, et need püsiksid alati tipptasemel.

Pakume laia valikut kvaliteetseid kliimaseadmeid, mis vastavad teie kodu või ettevõtte erivajadustele. Meie ekspertide abi ja nõustamine aitavad teil valida parima seadme, mis vastab teie eelarvele ja vajadustele. Kui soovite säästa energiat ja olla keskkonnasõbralik, siis meie õhk-vesi ja maaküte lahendused on teile ideaalsed. Need süsteemid kasutavad looduslikke ressursse tõhusalt, tagades samal ajal optimaalse sisekliima. Meie kvaliteetsed õhksoojuspumbad pakuvad tõhusat ja taskukohast kütmis- ja jahutuslahendust. Need on suurepärane viis oma kodus mugavuse tagamiseks igal aastaajal.

Meie eesmärk on pakkuda teile täielikku rahuolu, kui tegemist on teie kliimaseadmetega. Oleme pühendunud kvaliteedile, usaldusväärsusele ja klienditeenindusele ning oleme alati valmis teid abistama. Olgu teie eesmärk energiasääst, parem siseõhk või kliimaseadmete uuendamine, SIIRAI GRUPP OÜ on teie usaldusväärne partner, kes teeb teie kliimakogemuse lihtsaks ja muretuks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SIIRAI GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Mugavus ja energiasääst on märkimisväärsed ning ma soovitan neid kõigile, kes otsivad kliimaseadmete lahendusi!

- Marko K.

Nad teostavad regulaarseid hooldustöid minu õhksoojuspumbale ja ma ei ole kunagi pidanud muretsema seadme tõhususe pärast. Soovitan!

- Anna P.

SIIRAI GRUPP OÜst ostetud õhksoojuspump on olnud minu kodu parim investeering. Nad aitasid mul valida sobiva mudeli ja paigaldasid selle kiiresti ja tõhusalt. Kiidan!

SIIRAI GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

SiiRai Grupp OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigaldus. See on spetsialiseerunud ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigaldamisele, et tagada klientidele parim võimalik sisekliima. Osaühing asutati 2019. aastal ja on Tartu Maakohtu Registriosakonna koodi 14756546 alusel kantud Äriregistrisse. SiiRai Grupp OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte, mis on pühendunud oma klientide teenindamisele ja nende vajaduste rahuldamisele.2022. aastal saavutas SiiRai Grupp OÜ märkimisväärse müügitulu, mis

Dropdown

kõik artiklid

Miks on kliimaseadmete hooldus vajalik?

Kahtlemata on kliimaseadmete paigaldus teie kodus või ettevõttes suur samm mugava sisekliima saavutamiseks. Kuid paljud unustavad, et see on alles esimene samm
ssb.ee
Kahtlemata on kliimaseadmete paigaldus teie kodus või ettevõttes suur samm mugava sisekliima saavutamiseks. Kuid paljud unustavad, et see on alles esimene samm pika teekonna alguses. Oluline on mõista, et kliimaseadmete hooldus ei ole lihtsalt lisakulutus – see on investeering, mis tagab teie seadmete pikema eluea ja tõhususe ning aitab säästa tulevikus remondikuludelt. Kliimaseadmete hooldus on oluline mitmel põhjusel: Regulaarne hooldus tagab, et teie kliimaseade töötab alati optimaalsel tasemel. See tähendab, et see kulutab vähem energiat ja tagab parema jahutuse või kütmise. Korrapärane

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.