Rohkema info nägemiseks:

LUAMAA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome ainulaadseid ja kvaliteetseid käekellasid, kasutades looduslikke materjale ja Šveitsi liikumist, pakkudes stiili ja mugavust igale kandjale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Loovus kohtub innovatsiooniga, kui Eesti disainer Martin Luht toob teieni ainulaadse võimaluse isikupärastada oma käekella, et väljendada oma stiili, oma teed. See on lugu kirglikust tootearendusest, mis algas juhuslikest vestlustest ja lõppes unistuse täitumisega.

Kõik algas juhuslikust õhtust, kui vestlus disainist, tulevikuplaanidest ja käekelladest tõi endaga kaasa inspiratsiooni. Kelladest rääkides sündis unistus, millest sai reaalsus tänu ühele noorele disainerile. See disainer sukeldus sügavale metsa ja metalli maailma, loomaks midagi täiesti ainulaadset.

Luamaa käekellad eristuvad oma naturaalsuse ja paindlikkuse poolest. Kellarihmad on valmistatud looduslikest materjalidest - puidust ja kividest, mis muudavad iga käekella tõeliselt eriliseks. Kuid teekond täiusliku materjalini polnud lihtne. Läbi katsete ja eksimuste leidis Luamaa meeskond just selle õige materjali, mis suudab vastu pidada nii külmale talveõhule kui ka igapäevasele kulumisele.

Luamaa käekellad kannavad endas Põhjamaade esteetika ja materjalide otsekohesust. Kuid see, mis muudab need kellad tõeliselt eriliseks, on nende vahetatavus. Interchangeable kollektsioon võimaldab sul luua kell, mis sobib täpselt sinu isikliku stiiliga. Esimene käekell, mille valid, saab sinu tulevaste disainide inspiratsiooniallikaks. Luamaa ei piira sind reeglitega – sina oled disainer.

Luamaa käekellad on rohkem kui lihtsalt ajanäitajad – need on sinu isikupära väljendus. \'Take Time, Your Way\' pole lihtsalt loosung, see on eluviis. Kutsume sind üles olema hetkes, mitte kiirustama läbi elu, vaid võtma aega. Aega, et leida inspiratsiooni enda ümbritsevast maailmast ja kajastada seda oma käekellades. Luamaa on sinu tee õnneni.

Tutvuge juba eksisteeriva tootevalikuga või võtke meiega isikupärase disaini asjus ühendust!


KONTAKT

LUAMAA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Kvaliteetne materjal ja mugav kandmine.

- Oskar L.

Lihtne, kuid stiilne. Hindan nende käekellade ainulaadsust.

- Kärt D.

Täiuslik tasakaal stiili ja mugavuse vahel. Olen äärmiselt rahul.

Miks kanda käekella?

Telefonides olev kell on kõigile kättesaadav, kuid midagi on erilist kandes randmel elegantset ja hästi disainitud käekella. Luamaa käekellade maailm toob esile põhjused, miks peaksite valima käekella telefonist kella vaatamise asemel ning kuidas see lisab teie stiilile elegantsi ja isikupära. Käekellad on alati olnud sümboliks elegantsist ja ajatust. Need on rohkem kui lihtsalt ajanäitajad - need on moeaktsessuaarid, mis rõhutavad teie stiili ja isiksust. Luamaa käekellad ühendavad traditsioonilise käsitöö ja kaasaegse disaini, luues unikaalsed kunstiteosed, mis annavad teile stiilse ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida käekella stiil?

Käekell on rohkem kui lihtsalt ajameeter - see on isikupära väljendus, moeaktsent ja ajatu aksessuaar, mis täiendab sinu stiili. Valides käekella, tuleb arvesta
ssb.ee
Käekell on rohkem kui lihtsalt ajameeter - see on isikupära väljendus, moeaktsent ja ajatu aksessuaar, mis täiendab sinu stiili. Valides käekella, tuleb arvestada mitmete teguritega, nagu enda isikupära, riietusstiil ja igapäevane tegevus. Luamaa käekellad on loodud selleks, et rahuldada iga maitse-eelistust, pakkudes kvaliteeti, mida võid usaldada. Kui sinu stiil on klassikaline ja ajatu, on elegantsed käekellad parim valik. Luamaa käekellade kollektsioon sisaldab mitmeid elegantseid disainilahendusi, mis sobivad suurepäraselt nii ametlikuks ürituseks kui ka igapäevaseks kandmiseks. Õhukesed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.